به گزارشامروله، مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه حفاظت فرودگاه استان کرمانشاه در جمع بسیجیان شهرستان صحنه گفت :مسلمان باید نسبت به گناه کار ((اشداء علی الکفار)) باشد. این شاخصه امت رسول خدا است. خداوند در قرآن کریم فرموده : ((هرگاه دشمنان خدا و دشمنان شما از شما هراس داشتند ؛ آنجا می توانید بگویید که امت خداوند هستیم )).
وی در ادامه تصریح کرد : امروز امت رسول خدا باید غیرت دینی ، غیرت نظامی داشته باشد و دشمن باید از آن هراس داشته باشد ، همانطور که شاهد هستیم کشور های اطراف ما از لحاظ دینداری و ادعای پیروی از رسول خدا از ما خیلی جلو تر هستند اما آیا امروز استکبار جهانی از عربستان و کشورهای عربی منطقه می ترسد یا از جمهوری اسلامی ایران ؟یک درصد هم آمریکا و اسرائیل از عربستان و کشور های عربی منطقه ترسی در دل ندارد چرا که غیرت دینی ندارند؟
حجت الاسلام والمسلمین ایوب حیدری در ادامه افزود : در سیزدهم آبان سال 1358 که امام خمینی (ره) از آن به عنوان انقلاب دوم یاد کردند ، افرادی که این حرکت جهانی را انجام دادند امروز به سه گروه تقسیم شده اند ، یک عده از این افراد در جبهه ها شهید شدند که خداوند بر اجر ایشان بیافزاید ، عده ای دیگر هنوز هم انقلابی هستند و بر عهد پیمان خود با انقلاب ، شهدا ، امام شهدا و ولایت فقیه پا برجا هستند ، اما گروه سوم از این افراد دچار یاس و نا امیدی شده اند و می گویند ما اشتباه کردیم که از دیوار سفارتخانه آمریکا (لانه جاسوسی) بالا رفتیم.
وی در ادامه تاکید کرد :در پاسخ به گروه سوم باید گفت : مگر آمریکای آن روز با آمریکای امروز چه تفاوتی دارد؟ آقایانی هستند که می گویند آمریکا امروز گرگ نیست ما نباید شعار مرگ بر آمریکا سر بدهیم . آمریکا از زمان انقلاب و قبل از آن تا به حال با مردم ما لحظه ای دشمنی خود را کنار نگذاشته است و حتی دشمنی آن بیشتر هم شده است .هرگاه دولت آمریکا مبانی خود را تغییر داد و از دولت ایران عذر خواهی کرد و اشتباهات خود را جبران کرد آن زمان می توانیم بگوییم ما دیگر شعار مرگ بر آمریکا سر نمی دهیم.
حجت الاسلام والمسلمین حیدری گفت :جمهوری اسلامی ایران همواره بر عهد پیمانی که می بندد پایبند است حتی اگر بر ضررش باشد ، ما عهد شکن نیستیم . اما چرا امروز کسانی که قشر جوان و جوانان انقلابی را مسخره می کردند چرا نمی آیند و از همین جوانان عذرخواهی کنند؟ همین آقایانی که دست اندر کار برجام بودند اذعان کردند که برجام هیچ نتیجه ای برای ما نداشت . بار ها خود را شجاع و با شهامت معرفی کردند ای کاش شجاعت عذر خواهی از ملت و خانواده های شهدا را هم می داشتند.امروز خدارو شکر که همه فهمیدند که امریکا همان آمریکای سال 1357 و قبل از آن است .
وی در پایان با اشاره به وقایع 13 آبان سال 1358 گفت : ای کاش برخی مسئولین ما استکبار ستیزی و غیرت دینی و ملی و مذهبی را از حضرت امام (ره) به ارث برده بودند. زمانی که لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان خط امام (ره) تسخیر شد آمریکا تهدید کرد که ناو های جنگی خود را در خلیج فارس مستقر می کند عده ای از همین خود باختگان خدمت امام (ره) رسیدند و گفتند آمریکا می خواهد به ما حمله کند ، اما امام عزیز ما با همان درایت پیامبر گونه خود این بحران گروگان گیری را به بهترین نحو ممکن مدیریت کرد و آمریکا را در جهان منزوی کرد .
