پایگاه خبری تحلیلی امروله04:08 - 1396/08/16
یادداشت مهمان

آموخته های دوران طلایی هشت سال دفاع مقدس برای دهه ی چهارم

پایگاه خبری امروله : از حوادث روزهای سخت دفاع مقدس می آموزیم که فراموش نکنیم در سخت ترین شرایط و با بیشترین کمبود های مادی، اگر ایمان به خدا، شجاعت،اراده بلند، مقاومت و ایستادگی باشد، می توان در برابر دشمن ایستاد.

به گزارشامروله، یادداشت / محمد علیدخت : دفاع مقدس گنجینه ارزشمندی است که مرور مستمر آن نه تنها کسالت آور نخواه بود، بلکه با هربار بازخوانی جلوه دیگری عیان شده و باعث هدایت و راهنمایی انقلابیون و توده های ملت خواهد شد.

 

مروری بر آنچه در دهه اول انقلاب گذشت، حاوی درس ها و عبرت های ارزشمندی است که امروز و در دهه چهارم انقلاب اسلامی می تواند راه گشای نسلی باشد که تحقق پیشرفت و عدالت در  گرو عزم و اراده اوست.

 

از حوادث روزهای سخت دفاع مقدس می آموزیم که فراموش نکنیم در سخت ترین شرایط و با بیشترین کمبود های مادی، اگر ایمان به خدا، شجاعت،اراده بلند، مقاومت و ایستادگی باشد، می توان در برابر دشمن ایستاد.

 

به واقع آنچه در معرکه نبرد با دشمن بیش از امکانات  مادی و تجهیزات مدرن تعیین کننده است ، نیروی انسانی توانمند است.

 

 از همین دوران هشت ساله بود که آموختیم در مسیر تحقق حق و گسترش عدالت تنها باید به خدا و توکل کرد.

 

دفاع مقدس

 

 

در این مسیر تنها خوداتکایی است که زمزمه ( ما می توانیم) را در کالبد جوانان پرشور کشور خواهد دمید.

 

مبتنی بر همین نگاه متعالی است که ایران اسلامی توانسته با عبور از مرزها و چارچوب های انحصاری علم ودانش در دهه چهارم عمرخود علومی چون فناوری هسته ای را کسب کند.

 

درس بزرگ دفاع مقدس آشکار ساختن این مسئله بود که باید به جوانان اعتماد کرد و کارهای بزرگ را به آنان سپرد؛

 

در بستر همین اعتماد بود که جوانان ۱۵ تا ۳۰ ساله وارد عرصه نبرد شده و در حالی که مستشاران کار کشته نظامی از عدم تحقق بسیاری از عملیات های نظامی به دلیل کمبود امکانات سخن می گفتند، توانستند حماسه های بزرگی چون ثامن الائمه، فتح الامبین، بیت المقدس، خیبر، والفجر۸ و کربلای ۵ را خلق کند.

 

فتح بسیاری از قله های رفیع افتخار در عرصه های مختلف در دهه چهارم انقلاب اسلامی به دست جوانانی حاصل آمده که آلبوم دوران طلایی هشت ساله دفاع مقدس را پیش روی خود دارند.

 

و کلام آخر؛ آنهایی که رفتند کارشان حسینی بود و آنهایی که ماندند باید ادامه دهنده راه آنان باشند و نگذارند پرچمی که بدست امام خمینی (ره) برافراشته و با خون شهدا حفظ شده، بر زمین بیفتد.