به گزارشامروله، سرهنگ بهروز فخری در جمع خبرنگاران اظهار داشت : با تلاش شبانه روزی همکاران بنده ، همچنین همکاری مردم ولایت مدار و مسئولین نهادها و ادارات سطح شهرستان، امسال در جریان تردد زوار محترم به کربلای معلی حتی یک مورد گزارش جرم عمدی که توسط زوار محترم یا نسبت به ایشان رخ داده شده باشد را نداشتیم.
ایشان در تشریح اقدامات انتظامی شهرستان در این راستا بیان داشت:به منظور دست یابی به این مهم، علاوه بر بسیج همه ی نیروها و امکانات به صورت صد درصدی ، تعداد سه/ ۳ ایستگاه پلیس واقع در سراب بید سرخ_ پمپ بنزین سروش و پمپ بنزین امینی ، و نیز چهار/۴ گشت ویژه ی اربعین در مسیر رفت و برگشت زوار گرانقدر به صورت شبانه روزی فعال و مشغول انجام وظیفه می باشند.
این مقام مسئول اضافه کرد: افزون بر هفتاد/ ۷۰ نفر از پرسنل انتظامی شهرستان به صورت مستقیم و شبانه روزی در اجرای طرح اربعین حسینی مشارکت فعال داشته اند.
سرهنگ بهروز فخری در پایان از تعامل و همکاری امام جمعه ی محترم، اعضای محترم شورای تامین و اداری و نیز مردم و شیفتگان اهل بین ع شهرستان تقدیر و تشکر نمودند.
