پایگاه خبری تحلیلی امروله07:56 - 1396/09/11
مدیرکل گمرکات استان کرمانشاه خبر داد:

رشد ۱درصدی صادرات کالا از گمرکات وبازارچه های مرزی استان کرمانشاه

مرصادنیوز: مدیرکل گمرکات استان کرمانشاه، از رشد ۱درصدی صادرات کالا از گمرکات وبازارچه های مرزی استان طی مدت سپری شده از امسال خبر داد.

به گزارشامروله، خلیل حیدری اظهار داشت: در ۸ ماهه سال جاری یک میلیارد و ۲۶۲ میلیون و ۶۱۹ هزارو ۶۰۸  دلار کالا به وزن  دو میلیون و ۸۹۲  هزار و ۸۷۶ تن از گمرکات و بازارچه های مرزی استان کرمانشاه به خارج از کشور صادر شده است که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از لحاظ ارزش رشد ۱ درصدی را نشان می دهد.

مدیرکل گمرکات استان کرمانشاه افزود: ۵۹۵ میلیون و ۳۳ هزار و ۳۱ دلار با وزن یک میلیون و ۶۹۰ هزار و ۷۴۳  تن  از کالاهای فوق در گمرکات کرمانشاه، خسروی، پرویزخان و پاوه  اظهار و صادر شد.

وی ادامه داد: سایر گمرکات نیز در این مدت  ۶۶۷  میلیون و ۵۸۶ هزارو ۵۷۷ دلار کالا را  با وزن  یک میلیون و ۲۰۲ هزار و ۱۳۲ تن از طریق مرزهای استان کرمانشاه به خارج از کشور صادر کرده اند  که نسبت به مدت مشابه سال گذشته از لحاظ وزنی ۱۱ درصد و از حیث ارزش نیز ۳ درصد افزایش داشته است.

حیدری عمده کالاهای صادراتی از طریق این گمرکات را کاشی و سرامیک، لوازم خانه داری و پاکیزگی، کولرهای آبی، انواع ظروف پلاستیکی و ملامین، سیب زمینی محفوظ شده به جز در سرکه یا جوهر سرکه یخ نزده، جوال و کیسه برای بسته بندی کالا از نوار پلی اتیلن یا پلی پروپیلن، رول نایلون، سیمان، پودر و مایع لباسشوئی، گوجه فرنگی تازه یا سرد کرده، رخام پولیش داده شده، پروفیل با مقطع از آهن یا فولاد گرم نورد شده، رب گوجه فرنگی  عنوان کرد و گفت: بیشتر کالاهای فوق به کشور عراق صادر شده است.

مدیرکل گمرکات استان کرمانشاه بیان داشت: در ۸ ماهه امسال در مجموع از گمرکات استان کرمانشاه به ۳۸ کشور صادرات قطعی صورت گرفته است.