پایگاه خبری تحلیلی امروله10:03 - 1396/10/06
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه صحنه:

یادواره 300 شهید شهرستان صحنه برگزار می شود

پایگاه خبری امروله : فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان صحنه گفت :صبر و مقاومت خانواده معظم شهدا بسیاری از نقشه های شوم دشمنان را نقش بر آب کرده است.

به گزارشامروله، سرهنگ پاسدار عزت الله عظیمی در جلسه هماهنگی یادواره ۳۰۰ شهید شهرستان صحنه عنوان کرد : شهدا بزرگترین میراث ارزشمند برای ما هستند که باید فرهنگ ایثار و شهادت را اشاعه داد.

 

وی در ادامه با بیان اینکه این یادواره روز ۱۳ دی ماه در مسجد امام حسین ع برگزار خواهد شد تصریح کرد : از تمام خانواده شهدا شهرستان دعوت به عمل می آید.

 

سرهنگ عظیمی خاطر نشان کرد: صبر و مقاومت خانواده معظم شهدا بسیاری از نقشه های شوم دشمنان را نقش بر آب کرده است.

 

فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان صحنه گفت : برپایی ایستگاه سلامت در این روز یکی از برنامه های جانبی این یادواره است.

 

سرهنگ عظیمی تشریح کرد : حضور مسولین در برنامه شهدا مایه دلگرمی خانواده آنان خواهد بود.