به گزارشامروله، هوشنگ بازوند امروز شنبه در نشست اقتصاد مقاومتی که در محل سالن تدبیر استانداری کرمانشاه برگزار شد، گفت: اقتصاد مقاومتی تنها راه رسیدن به توسعه کشور است.
وی افزود: ما در راستای اقتصاد مقاومتی بهتر می توانیم کار انجام دهیم، چرا که در کشور یک اجماع بر اقتصاد مقاومتی وجود دارد.
استاندار کرمانشاه تصریح کرد: ما باید از فرصت اقتصاد مقاومتی مشکل سرمایه گذاری اشتعال و تولید ثروت را حل و فصل کنیم که این کم ترین هزینه را در بر دارد.
وی تاکید کرد: برگزاری همه شوراها و جلسات، نشست اقتصاد مقاومتی واجب تر است و اگر مدیری قصد دارد به هدف برسد بهتر است از اتوبان اقتصاد مقاومتی عبور کنند.
استاندار کرمانشاه، اقتصاد مقاومتی را راه امنی برای عبور از بحران و رسیدن به توسعه عنوان کرد و یادآور شد: در حال حاضر ما دچار جنگ اقتصادی در دنیا هستیم و برای گذر از این بحران باید از ابزار خوب استفاده کنیم.
وی گفت: از سه تن از وزرای کشور درخواست کردیم به عنوان معین اقتصاد مقاومتی به استان کرمانشاه تشریف بیاورند و در این زمینه ما را یاری کنند.
بازوند با بیان اینکه، موانع سر راه سرمایه گذاری از مسیر اقتصاد مقاومتی قابل حل و فصل است، گفت: رویکردهایی که از طرف مقام معظم رهبری عنوان شد ۲۴ کلید برای بازکردن قفل هایی است که بر سر اقتصاد است.
وی خطاب به مدیران استان تاکید کرد: ارائه برنامه کافی نیست و معیار تعهد و توانمندی مدیران، میزان تحقق برنامه های ارائه شده توسط آنهاست. اقتصاد مقاومتی نباید روی کاغذ باقی بماند و نیاز به اقدام و عمل دارد.
استاندار کرمانشاه با بیان اینکه مدیران وظیفه دارند در حوزه کاری خود سرمایه گذاران را به استان بیاورند، گفت: زیرساخت های توسعه استان فراهم است. مشکل استان عدم استفاده صحیح از این زیرساختهاست.
وی خاطرنشان کرد: رهبری با درایت کامل، راه امن رسیدن کشور به توسعه را اقتصاد مقاومتی عنوان کرده اند و مدیران باید به رویکردهای ۲۴ گانه اقتصاد مقاومتی مسلط باشند.
بازوند افزود: اغلب مدیران استان از این رویکردها و پنج برنامه کلان ملی برای تحقق و عملیاتی کردن آن بیخبرند. در زمینه میزان اشراف مدیران بر این رویکردها، از آنها آزمون گرفته می شود.
وی خاطرنشان کرد: با حرکت در مسیر تحقق رویکردهای اقتصاد مقاومتی تمامی موانع سرمایه گذاری در استان قابل رفع هستند.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: تا هفته آینده بانک کشاورزی باید موانع پرداخت تسهیلات در حوزه کشاورزی و در زمینه اقتصاد مقاومتی را جمعبندی و ارائه کند.
