به گزارشامروله، حسین خدرویسی امروز شنبه در نشست ستاد بازسازی مناطق زلزله زده استان کرمانشاه که با حضور محسن رضایی در محل فرمانداری سرپلذهاب برگزار شد، گفت: از مجموع واحدهای آسیب دیده سرپلذهاب ۲۱۶۳ واحد آسیب دیده متعلق به مددجویان کمیته امداد است.
وی افزود: ۳۵۳۷ خانوار در سرپل ذهاب تحت پوشش کمیته امداد هستند و پس از زلزله نیز یک هزار خانواده دیگر از زلزله زدگان را تحت پوشش قرار دادیم.
این مسئول با اشاره به کمک های کمیته امداد به تحت پوششینش در سرپلذهاب گفت: با تعامل با بنیاد مسکن، ۶۵۰ واحد منزل مسکونی برای مددجویان در دست ساخت داریم و از پیشرفت فیزیکی قابل قبولی نیز برخوردار است.
وی افزود: در بحث اشتغال ودر حوزه عملکرد کمیته امداد، ۳۵۷ واحد ما دچار حادثه شده اند و با طور کلی از فعالیت افتاده اند.
خدرویسی تصریح کرد: چون مشاغل ما مشاغل خرد و خانگی بود برای احیای ۳۵۷ واحد مذکور حدود ۷ میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفتیم و مرحله اعتبار و اجرا را هم آغاز کرده ایم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر تعداد ۱۰۰ واحد دامی در دست ساخت است، گفت: با بنیاد برکت نیز تفاهم نامه ای منعقد کرده ایم و ۱۰۰ واحد دیگر نیز در حال احیا است و بنا داریم کل واحدهایی که بر اثر این جریان از فعالیت متوقف شده اند، را احیا کنیم.
این مسئول ادامه داد: با دستور رئیس کمیته امداد کشور اعتبار ویژه ای هم به رقم ۱۵ میلیارد تومان برای مشاغل خانگی ثلاث باباجانی و سرپل ذهاب در نظر گرفته شده که در دستور کار قرار گرفته است.
وی بر مدیریت ظرفیت خیرین حاضر در این مناطق تاکید کرد و گفت: امیدواریم به گونه ای عمل کنیم که بتوانیم از این ظرفیت نهایت استفاده را ببریم و موردی خلاف قوانین تعیین شده اتفاق نیفتد و این فرصت تبدیل به تهدید نشود.
