پایگاه خبری تحلیلی امروله15:09 - 1397/02/22
شهردار کرمانشاه:

عملیات آسفالت در کرمانشاه با ۴۲ میلیارد تومان اعتبار انجام می‌شود

شهردار کرمانشاه از اجرای عملیات آسفالت در نقاط مختلف شهر با هزینه ۴۲ میلیارد تومان خبر داد.

به گزارشامروله،  آرش رضایی  اظهار داشت: در حال حاضر ۸ پروژه عمرانی مهم در نقاط مختلف شهر کرمانشاه در حال اجرا است.

شهردار کرمانشاه گفت: در مرکز شهر پروژه خط یک قطار شهری به طول ۱۲.۹ کیلومتر دارای ۱۳ ایستگاه را داریم که در حال اجرا است.

رضایی افزود: در شمال شهر کرمانشاه پروژه تقاطع غیرهمسطح امام حسین (ع) در حال اجرا است که ۴۶ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و  ۱۸۰ نفر مشغول به کار اند و مطابق برنامه امیدواریم بهمن ۹۷ به بهره برداری برسد.

وی با اشاره به پروژه سراب قنبر گفت: منابع پروژه سراب قنبر تامین شده و عملیات آن به زودی آغاز می‌شود و در صورت مساعد شدن شرایط جوی کار را آغاز می کنیم.

رضایی از اجرای عملیات آسفالت در نقاط مختلف شهر با هزینه ۴۲ میلیارد تومان خبر داد و گفت: ۲۱ میلیارد تومان از محل منابع داخلی شهرداری و ۲۱ میلیارد تومان از محل منابع استانی برای این مهم لحاظ شده است.