پایگاه خبری تحلیلی امروله07:44 - 1397/08/26

برف شادی‌هایی که گاز فندک از آب درآمد/ کشف ۹۰۰ کارتن گاز فندک در بازارچه مرزی سومار

مرصادنیوز: مدیرکل گمرکات استان کرمانشاه از کشف ۹۰۰ کارتن گاز فندک که به عنوان برف‌شادی اظهار شده بود، خبر داد.

به گزارشامروله،  خلیل حیدری اظهار داشت: با رصد ماموران گمرک بازارچه مرزی سومار یک محموله محصولات صادراتی گاز فندک به تعداد ۹۰۰ کارتن ۴۸ عددی که تحت عنوان برف‌شادی اظهار شده بود، در این مرز توقیف شد.

وی افزود: ماموران گمرک بازارچه مرزی سومار با استفاده از دانش، تخصص، نظارت و دقت لازم و با بهره گیری از سامانه جامع امور گمرکی در روند تشریفات گمرکی در کوتاه‌ترین زمان موفق به رصد اطلاعات محموله در سامانه گمرکی شدند و به توقف این محموله اقدام کردند.

مدیرکل گمرکات استان کرمانشاه بیان کرد: پس از کشف محموله با تشکیل صورتجلسه قاچاق، کالای مکشوفه برای سیر مراحل قانونی به مراجع ذیصلاح تحویل دادند.