پایگاه خبری تحلیلی امروله05:04 - 1397/09/27
فرمانده انتظامی صحنه:

پسر خلافکار طلاجات و پول‌های مادر را دزدید

پایگاه خبری امروله : فرمانده انتظامی صحنه از دستگیری فردی خبر داد که اقدام به سرقت طلاجات و پول های مادرش کرده بود.

به گزارشامروله،  سرهنگ بهروز فخری صبح امروز در جمع اصحاب رسانه، اظهار داشت: چندی پیش فردی با مراجعه به پلیس آگاهی شهرستان صحنه از سرقت مقداری طلاجات مادرش، کیف دستی حاوی مقدار زیادی وجه نقد، گوشی همراه و باند و ضبط خودرو خبر داد.

 

 

فرمانده انتظامی صحنه ادامه داد: این فرد عنوان کرد پس از مراجعه وی و مادرش به بیمارستان، در زمان بازگشت متوجه شده که مقداری از طلاجات مادرش شامل گوشواره و گردنبند، به همراه کیف دستی حاوی مبلغ 42 میلیون ریال به سرقت رفته است.

 

 

وی افزود: این شخص در ادامه اظهاراتش همچنین از سرقت یک دستگاه گوشی، ضبط و باند خودرویش نیز خبر داد و از ماموران کمک خواست.

 

 

فخری تصریح کرد: پس از ثبت این شکایت، ماموران پلیس آگاهی تحقیقات خود را آغاز کردند و ابتدا با بررسی وضعیت فرد شاکی دریافتند که وی خودش دارای سابقه سرقت است.

 

 

وی گفت: این موضوع شک ماموران را برانگیخت و در ادامه با تناقض‌گویی فرد شاکی، در نهایت مشخص شد که خود وی اقدام به سرقت طلاجات و پول‌های مادرش کرده است.

 

 

رئیس پلیس صحنه تصریح کرد: فرد سارق همچنین برای رد گم کردن باند و ضبط خودرویش را نیز جمع کرده بود تا این‌گونه وانمود کند که مورد سرقت قرار گرفته است.

 

 

وی همچنین با اشاره به اعتراف صریح متهم به عمل مجرمانه خود، از معرفی وی به دستگاه قضائی برای سیر مراحل قانونی و صدور حکم لازم خبر داد.