به گزارشامروله، طی مراسمی با همکاری امور آبفای شهرکنگاور و آموزش و پرورش و با هدف ترویج فرهنگ درست مصرف کردن آب، زنگ آب به طور نمادین در مدرسه شهیدمطهری و دیگر مدارس کنگاور به صدا درآمد.
جعفر رستمی مدیر امور آبفای کنگاور، درجمع دانش آموزان مدرسه راهنمایی شهید مطهری، مطالبی درخصوص اهمیت آب و کاهش منابع زیرزمینی بیان نمود و هریک از دانش آموزان را پلیس و حامی و نگهبان آب نامید که می توانند در جلوگیری از مصرف بی رویه آب نقش مؤثری داشته باشند.
خزائی رئیس اداره آموزش و پرورش کنگاور نیزطی سخنانی با اشاره به اهمیت آب گفت: اگر در آینده جنگی رخ دهد آن را احتمالا جنگ آب باید دانست.
وی درخصوص مصرف صحیح آب نکاتی را یادآورشد و تأکید کرد: دانش آموزان باید درقبال موضوع مهمی مانند آب که مایه حیات است احساس مسئولیت کنند و در فرهنگ سازی برای مصرف بهینه آب ایفای نقش نمایند.
