به گزارشامروله، به نقل ازسراب روانسر، فرماندارجوانرود دراین مراسم به نقش تاثیر گذار فرهنگ در توسعه متوازن اشاره داشت و افزود: فرهنگ یکی از شاخص های توسعه متوازن است که می تواند نقش ماندگار و تاثیرگذاری در جامعه ایفا کند.
رستگاریوسفی افزود: کار فرهنگی یک سرمایه گذاری بلندمدت است و به هر میزان که در این بخش سرمایه گذاری کنیم به همان میزان جامعه از برکات آن منتفع خواهد شد.
وی به کمبودها و مشکلات فضاهای فرهنگی منطقه اوارمانات اشاره کرد و اظهار داشت: در خصوص جوانرود با توجه به ویژگی های خاصی که این شهرستان دارد نیاز به فرهنگ سرای کرد ضرورت دارد.
در ادامه حجت الاسلام رحیم جعفری مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه به ثبت جهانی منطقه اورامانات اشاره کرد و گفت: به نظر بنده اورامانات جهانی است و تاریخ و تمدن و ویژگی های منحصربه فردی که درمیان مردمان این منطقه وجود داشته است آن را به دنیا معرفی کرده است.
وی افزود:حیات و بالندگی یک جامعه به فرهنگ و هنرش است، جایگاه ادبیات و آیین ها جایگاه ممتازی است که کردها از این ویژگی ها برخوردارهستند.
حجت الاسلام رحیم جعفری به نقش هنر عکاسی اشاره کرد و اظهارداشت: هنرعکاسی آمیخته ای از علم و هنر واز جهتی ابزار رسانه ای تاثیر گذاری در توسعه جامعه است که باید جایگاه واقعی خود را پیدا کند.
در پایان رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان جوانرود هم به اهداف برگزاری دومین جشنواره عکس اورمانات اشاره کرد و گفت: این جشنواره در معرفی زیبایی های طبیعت منطقه اورامانات، فرهنگ، آداب و رسوم مردم اورامانات، زلزله استان کرمانشاه از نگاه دوربین، کمک زلزله زدگان کرمانشاه و اقتصادمقاومتی برگزارشده است.
بهزاد بهمنی افزود: این جشنواره باحضور 161 عکاس از 11 استان کشور برگزارشد که یک هزار و 888 اثر به دبیرخانه ارسال که از سوی هیات داوران 30 اثر پذیرفته شدند.
