محمد حسین محبی در گفتگو باشبکه اطلاع رسانی مرصاداظهار داشت: رقابتهای بین المللی کشتی آزاد جام تختی در روزهای چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه هفته جاری مورخ 18، 19 و 20 دی ماه در کرمانشاه برگزار خواهد شد.
رئیس هیئت کشتی استان کرمانشاه با اعلام اینکه این رقابتها در 10 وزن برگزار خواهد شد، افزود: تیم های خارجی هنوز به طور قطع اعلام آمادگی نکرده اند اما شنیده ها از حضور روسیه، اکران، ارمنستان، هندوستان و پاکستان حکایت دارد.
محبی از حضور 65 کشتی گیر ایرانی در این رقابتها خبر داد و گفت: رقابتهای بین المللی کشتی آزاد جام تختی انتخابی تیم ملی و اعزام به مسابقات آسیایی است.
وی با بیان اینکه محل برگزاری این رقابتها، سالن امام خمینی(ره) است، افزود: بلیط حضور در رقابتهای جام کشتی رایگان نیست و باید به صورت اینترنتی تهیه شود.
این مسئول گفت: مقدمات کار برای برگزاری مسابقات جام تختی انجام شده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
محبی عنوان کرد: استاندار نیز مسئولان را برای برگزاری با شکوه تر این مسابقات موظف کرده است.
وی بیان کرد: علاوه بر سه کشتی گیر که به مسابقات جهانی قزاقستان اعزام شدند و ارشک محبی به عنوان مقام نخست مسابقات قهرمانی کشور، ده کشتی گیر نیز به دلیل سهمیه میزبانی از استان کرمانشاه در این رقابت ها حضور خواهند یافت.
