پایگاه خبری تحلیلی امروله05:51 - 1398/11/15
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر کرمانشاه عنوان کرد:

دستگیری قاچاقچی فراری در کرمانشاه

مرصادنیوز: رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه از دستگیری قاچاقچی و شرور فراری در این استان خبر داد.

به گزارشامروله، و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ علیرضا دلیری اظهار داشت: پس از صدور حکم قضائی در خصوص دستگیری یکی از متهمان متواری حمل و نگهداری مواد مخدر، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.

وی ادامه داد: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با انجام تحقیقات گسترده و استفاده از شگردهای پلیسی موفق به ردیابی متهم فراری و مخفیگاه وی در محله صابونی شده و در عملیاتی ضربتی وی را دستگیر کردند.

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: مأموران در زمان دستگیری این فرد موفق به کشف یک و نیم کیلو گرم تریاک نیز شدند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: قاچاقچی دستگیر شده سوابق متعددی در خصوص شرارت، تیراندازی و حمل و توزیع گسترده مواد مخدر داشت و حدود سه سال نیز متواری بوده است.

وی در پایان و با اشاره به معرفی فرد دستگیر شده به دستگاه قضائی گفت: پلیس با افراد شرور و قاچاقچیان مواد مخدر قاطعانه برخورد می‌کند.