به گزارشامروله، محققان دانشگاهچالمرزسوئد در نظرسنجی از بیش از ۵۰۰ زن سوئدی در مورد عادات غذایی و شیوع آلرژی در بین کودکانشأندر سن یک سالگی به این نتیجه رسیدند.
«میااستروویک»، سرپرست تیم تحقیق، در اینبارهمیگوید: «ما دریافتهایمکه مادران کودکان سالم یک ساله در هنگام شیردهی بیش از مادران کودکان یک ساله مبتلا به آلرژی، شیر گاو مصرف کرده بودند. اگرچه این ارتباط واضح و آشکار است، اما ما ادعا نمیکنیم که نوشیدن شیر گاو یک درمان عمومی برای آلرژی غذایی است.»
وی در ادامه میافزاید: «عوامل زیادی در پشت خطر آلرژی غذایی وجود دارد. با این حال رژیم غذایی عاملی است که والدین میتوانند تأثیر مستقیم بر آن داشته باشند.»
به گفته محققان، یک توضیح احتمالی در اینبارهاین است که شیر در رژیم غذایی مادر حاوی موادی است که موجب تحریک و تقویت رشد بهتر سیستم ایمنی کودک میشود.
محققان معتقدند در ابتدای رشد کودک، تحریک سیستم ایمنی برای افزایش تحمل کودک در مقابل مواد غذایی مختلف ضروری است.
همچنین تماس زودهنگام بامیکروارگانیزمهایمختلف میتواند به عنوان یک نقطه شروعی برای سیستم ایمنی کودک عمل کند.
آلرژی غذایی شایعترین بیماری مزمن در بین کودکان است.