حتما گرمای وحشتناک این روز های تابستان شما را هم مستاصل کرده است. دسر هایی خنک متناسب با حال و هوای این روزها مطمئناً گزینه بسیار مناسبی برای پایان یک روز گرم کاری شماست. طرز تهیه چند دسر خنک تابستانی که در این هوا به کارتان خواهد آمد.
باتراسكاچ
تعداد: 12 نفر
زمان آماده سازی: 40 دقیقه
زمان سرد شدن: 6 ساعت
مواد لازم
• یک پیمانه آرد سفید
• ¼ پیمانه جودو سر نیمه کوبیده (جو پوست کنده)
•¼ پیمانه شکر قهوه ای
•نصف پیمانه کره
• نصف پیمانه مغز گردو
• نصف پیمانه خامه کاراملی روی بستنی
• 3.5 لیتر بستنی شکلاتی یا وانیلی
طرز تهیه
1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه متوسط آرد سفید، جو دوسر و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. تکه های کره را اضافه کنید و هم بزنید. مغز گردو را اضافه کنید و مواد را داخل تابه پیرکسی که چرب نکرده اید بریزید. به مدت 10 تا 15 دقیقه آن را بپزید. از فر خارج کنید تا زمانیکه هنوز گرم است، خرده های گردو را اضافه کنید. اجازه دهید خنک شود.
2. نیمی از بستنی کاراملی را هم بزنید تا نرم شود و آن را روی خمیر به دست آمده پهن کنید. بقیه بستنی را روی آن قرار دهید و با خرده های گردو تزئین کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 6 ساعت داخل یخچال نگهدارید.
باتراسكاچ نوعى آب نبات سفت حاوى شكر قهوه ای و كره است.
کیکبستنی شکلات و بادام زمینی
تعداد: 12 نفر
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان سرد شدن: 6 ساعت
زمان پخت: 8 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت
مواد لازم
• دو پیمانه خرده های بیسکوئیت
• نصف پیمانه کره آب شده
• ¼ پیمانه شکر
• 1.5 پیمانه بادام زمینی با روکش شکلات خرد شده
• یک لیتر بستنی شکلاتی
• یک لیتر بستنی وانیلی
• سس شکلات و بادام زمینی
طرز تهیه
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه متوسط، خرده های بیسکوئیت، کره آب شده و شکر را با هم مخلوط کنید. مواد را داخل یک ظرف گرد فشار دهید تا همه مواد به خوبی به هم بچسبند. آن را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید. آن را از فر خارج کنید و 30 دقیقه داخل فریزیر بگذارید تا خنک شود.
2.بستنی وانیلی را 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود. در یک کاسه بزرگ، با کمک قاشق چوبی بستنی را هم بزنید تا کاملا نرم و آب شود. بستنی آب شده را روی لایه سفت بیسکوئیتی بریزید. روی آن 1.5 پیمانه بادام زمینی با روکش شکلات بریزید. حدود یکساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی سفت شود.
3.بستنی شکلاتی را 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود. در یک کاسه بزرگ با کمک قاشق چوبی بستنی را هم بزنید تا کاملا آب شود. بستنی آب شده را روی بادام زمینی ها با روکش شکلات بریزید و آن را پهن کنید.
4. بستنی ها را از اطراف ظرف پاک و تمیز کنید. آن را داخل یخچال بگذارید تا بستنی خودش را بگیرد.
5. برای سرو، روی آن سس شکلات و بادام زمینی بریزید.
6.برای تهیه سس شکلات و بادام زمینی به 350 گرم خامه وانیلی و سه قاشق غذاخوری کره بادام زمینی نیاز دارید. در یک قابلمه کوچک، هر دو ماده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط چند دقیقه هم بزنید تا نرم و یکدست شود.
کیکبستنی شکلات و بادام زمینی
تعداد: 10 نفر
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان سرد شدن: 10 ساعت
مواد لازم
• 1.5 پیمانه قیف بستنی خرد شده
• نصف پیمانه کره یا مارگارین آب شده
• ¼ پیمانه شکر
• 3.5 پیمانه توت فرنگی تازه
• یک لیتر بستنی وانیلی آب شده
• 1/3 پیمانه شیر خشک
• 1.5 پیمانه خامه وانیلی
• خامه پف کرده (اختیاری)
• بادام خرد شده (اختیاری)
• توت فرنگی (اختیاری)
طرز تهیه
1. در یک کاسه کوچک، خرده های قیف بستنی، کره و شکر را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را در یک ظرف گرد فشار دهید تا به هم بچسبند.
2. سه پیمانه توت فرنگی را داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانی که له شود مخلوط کنید، سپس شیر خشک را اضافه کنید. آن را روی خرده های نان بستنی بریزید. 8 ساعت داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند. خامه وانیلی را روی پای بریزید و دو ساعت دیگر داخل فریزر بگذارید.
3. 30 دقیقه پیش از سرو، پای را در اتاق بگذارید تا کمی نرم شود. در صورت تمایل، روی آن را با خامه پف کرده، بادام و توت فرنگی تزئین کنید.
دسر بستنی نعنایی
تعداد: 10 نفر
زمان آماده سازی: 30 دقیقه
زمان سرد شدن: 9 ساعت
مواد لازم
• 1/3 پیمانه کره آب شده
• ¼ پیمانه شکر
• 1.5 پیمانه بیسکوئیت یا ویفر خرد شده
• یک لیتر بستنی با تکه های شکلات
• یک پیمانه شکلات نعنایی
• یک پیمانه بیسکوئیت نعنا-شکلاتی
طرز تهیه
1. در یک کاسه متوسط کره و شکر را با هم مخلوط کنید. ویفرهای خرد شده را اضافه کنید. مواد را ته قالب فشار دهید تا سفت شود. یک ساعت در یخچال خنک کنید.
2. در یک کاسه بزرگ، بستنی را با قاشق چوبی آب کنید. هم بزنید تا بستنی نرم شود اما آب نشود. نصف پیمانه شکلات های نعنایی و نصف پیمانه بیسکوئیت نعنا-شکلاتی را اضافه کنید. با قاشق بستنی را روی پای بریزید. روی آن را بپوشانید و 8 ساعت داخل فریزر بگذارید تا سفت شود.
3.پیش از سرو 10 تا 15 دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا کمی نرم شود.
تعداد: 12 نفر
زمان آماده سازی: 40 دقیقه
زمان سرد شدن: 6 ساعت
مواد لازم
• یک پیمانه آرد سفید
• ¼ پیمانه جودو سر نیمه کوبیده (جو پوست کنده)
•¼ پیمانه شکر قهوه ای
•نصف پیمانه کره
• نصف پیمانه مغز گردو
• نصف پیمانه خامه کاراملی روی بستنی
• 3.5 لیتر بستنی شکلاتی یا وانیلی
طرز تهیه
1. فر را با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. در یک کاسه متوسط آرد سفید، جو دوسر و شکر قهوه ای را با هم مخلوط کنید. تکه های کره را اضافه کنید و هم بزنید. مغز گردو را اضافه کنید و مواد را داخل تابه پیرکسی که چرب نکرده اید بریزید. به مدت 10 تا 15 دقیقه آن را بپزید. از فر خارج کنید تا زمانیکه هنوز گرم است، خرده های گردو را اضافه کنید. اجازه دهید خنک شود.
2. نیمی از بستنی کاراملی را هم بزنید تا نرم شود و آن را روی خمیر به دست آمده پهن کنید. بقیه بستنی را روی آن قرار دهید و با خرده های گردو تزئین کنید. روی آن را بپوشانید و به مدت 6 ساعت داخل یخچال نگهدارید.
باتراسكاچ نوعى آب نبات سفت حاوى شكر قهوه ای و كره است.
کیکبستنی شکلات و بادام زمینی
تعداد: 12 نفر
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان سرد شدن: 6 ساعت
زمان پخت: 8 دقیقه در دمای 350 درجه فارنهایت
مواد لازم
• دو پیمانه خرده های بیسکوئیت
• نصف پیمانه کره آب شده
• ¼ پیمانه شکر
• 1.5 پیمانه بادام زمینی با روکش شکلات خرد شده
• یک لیتر بستنی شکلاتی
• یک لیتر بستنی وانیلی
• سس شکلات و بادام زمینی
طرز تهیه
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک کاسه متوسط، خرده های بیسکوئیت، کره آب شده و شکر را با هم مخلوط کنید. مواد را داخل یک ظرف گرد فشار دهید تا همه مواد به خوبی به هم بچسبند. آن را به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر بپزید. آن را از فر خارج کنید و 30 دقیقه داخل فریزیر بگذارید تا خنک شود.
2.بستنی وانیلی را 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود. در یک کاسه بزرگ، با کمک قاشق چوبی بستنی را هم بزنید تا کاملا نرم و آب شود. بستنی آب شده را روی لایه سفت بیسکوئیتی بریزید. روی آن 1.5 پیمانه بادام زمینی با روکش شکلات بریزید. حدود یکساعت در فریزر قرار دهید تا بستنی سفت شود.
3.بستنی شکلاتی را 15 دقیقه در دمای اتاق قرار دهید تا کمی نرم شود. در یک کاسه بزرگ با کمک قاشق چوبی بستنی را هم بزنید تا کاملا آب شود. بستنی آب شده را روی بادام زمینی ها با روکش شکلات بریزید و آن را پهن کنید.
4. بستنی ها را از اطراف ظرف پاک و تمیز کنید. آن را داخل یخچال بگذارید تا بستنی خودش را بگیرد.
5. برای سرو، روی آن سس شکلات و بادام زمینی بریزید.
6.برای تهیه سس شکلات و بادام زمینی به 350 گرم خامه وانیلی و سه قاشق غذاخوری کره بادام زمینی نیاز دارید. در یک قابلمه کوچک، هر دو ماده را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط چند دقیقه هم بزنید تا نرم و یکدست شود.
کیکبستنی شکلات و بادام زمینی
تعداد: 10 نفر
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان سرد شدن: 10 ساعت
مواد لازم
• 1.5 پیمانه قیف بستنی خرد شده
• نصف پیمانه کره یا مارگارین آب شده
• ¼ پیمانه شکر
• 3.5 پیمانه توت فرنگی تازه
• یک لیتر بستنی وانیلی آب شده
• 1/3 پیمانه شیر خشک
• 1.5 پیمانه خامه وانیلی
• خامه پف کرده (اختیاری)
• بادام خرد شده (اختیاری)
• توت فرنگی (اختیاری)
طرز تهیه
1. در یک کاسه کوچک، خرده های قیف بستنی، کره و شکر را با هم مخلوط کنید. این مخلوط را در یک ظرف گرد فشار دهید تا به هم بچسبند.
2. سه پیمانه توت فرنگی را داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانی که له شود مخلوط کنید، سپس شیر خشک را اضافه کنید. آن را روی خرده های نان بستنی بریزید. 8 ساعت داخل فریزر بگذارید تا یخ بزند. خامه وانیلی را روی پای بریزید و دو ساعت دیگر داخل فریزر بگذارید.
3. 30 دقیقه پیش از سرو، پای را در اتاق بگذارید تا کمی نرم شود. در صورت تمایل، روی آن را با خامه پف کرده، بادام و توت فرنگی تزئین کنید.
دسر بستنی نعنایی
تعداد: 10 نفر
زمان آماده سازی: 30 دقیقه
زمان سرد شدن: 9 ساعت
مواد لازم
• 1/3 پیمانه کره آب شده
• ¼ پیمانه شکر
• 1.5 پیمانه بیسکوئیت یا ویفر خرد شده
• یک لیتر بستنی با تکه های شکلات
• یک پیمانه شکلات نعنایی
• یک پیمانه بیسکوئیت نعنا-شکلاتی
طرز تهیه
1. در یک کاسه متوسط کره و شکر را با هم مخلوط کنید. ویفرهای خرد شده را اضافه کنید. مواد را ته قالب فشار دهید تا سفت شود. یک ساعت در یخچال خنک کنید.
2. در یک کاسه بزرگ، بستنی را با قاشق چوبی آب کنید. هم بزنید تا بستنی نرم شود اما آب نشود. نصف پیمانه شکلات های نعنایی و نصف پیمانه بیسکوئیت نعنا-شکلاتی را اضافه کنید. با قاشق بستنی را روی پای بریزید. روی آن را بپوشانید و 8 ساعت داخل فریزر بگذارید تا سفت شود.
3.پیش از سرو 10 تا 15 دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا کمی نرم شود.