نتایج یک آزمایش جدید نشان داده است که بیش از 60 درصد ماشینهای ظرفشویی، محل مناسبی برای رشد قارچهای بیماریزا هستند.
پزشکان معتقدند که محیط گرم و مرطوب داخل ماشینهای ظرفشویی فضای مطلوب و ایدهآلی برای رشد انواع قارچهایی است که برای سلامت بدن مضر هستند.
در مطالعهای که اخیرا در چندین کشور مختلف بر روی وضعیت بهداشت آشپزخانهها انجام گرفت، آشکار شد که 62 درصد این ماشینها محلی مناسب برای رشد قارچها هستند و تماس با آنها میتواند به بروز بیماریهای ریوی و عفونتهای پوستی منجر شود.
همچنین برخی از این گونههای قارچی به طور خاص مستعد رشد در ماشینهای ظرفشویی هستند و در محیطهای شور هم پرورش مییابند.
پزشکان هشدار دادند: افرادی که از داروهای آنتیبیوتیک استفاده میکنند و نیز مبتلایان به بیماری دیابت یا نقص سیستم ایمنی بدن، بیشتر در معرض ابتلا به عفونتهای پوستی و ریوی ناشی از این قارچها هستند.
علاوه بر این به کاربران این وسیله توصیه میشود که ماهی یک بار بخشهای داخلی ماشین ظرفشویی را بیرون آورده و آنها را با آب گرم شستوشو دهند. همچنین میتوان با ترکیبی از سرکه و آب گرم فضای داخلی ماشینهای ظرفشویی را ضدعفونی کرد.