پایگاه خبری تحلیلی امروله11:01 - 1392/05/04
گروه تغذیه و آشپزی امروله

برگرهای لذیذ خانگی

برگرهایی که در ادامه آموزش داده ایم از جمله خوش طعم ترین و لذیذترین برگرهایی هستند که مطمئن باشید انگشتان خود را هم با آنها خواهید خورد. خیلی از مردم همبرگر را دوست دارند و از این رستوران به آن رستوران، برگرهای آنها را امتحان می کنند تا بهترین مزه را بیابند. اما دست از جست‌وجو بردارید و خودتان وارد عمل شوید.

برگر در ژامبون با سالاد کلم و ترشی سوخاری


•    تعداد: 6 برگر
•    زمان تهیه: 30 دقیقه
•    زمان پخت: 16 دقیقه

برگرهای لذیذ خانگی (1)
 
مواد لازم

•    12 ورق ژامبون (به دلخواه)
•    6 قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
•    4 قاشق چایخوری پودر قهوه
•    یک قاشق چایخوری پودر سیر
•    680 گرم گوشت گوساله چرخ کرده
•    3 قاشق غذاخوری سرکه برنج
•    دو قاشق غذاخوری مایونز یا سس سالاد
•    دو قاشق چایخوری شکر
•    نصف یا یک قاشق چایخوری سس چیلی
•    نصف قاشق چایخوری نمک
•    2.5 پیمانه کلم سبز رنده شده
•    نصف پیمانه هویج رنده شده (یک عدد متوسط)
•    نصف پیمانه پیاز قرمز خرد شده
•    ¼ پیمانه جعفری ریز شده
•    نمک و فلفل سیاه
•    6 نان همبرگر کنجدی (تست شده)

طرز تهیه


1.    سینی مایکروفر را با دستمال حوله ای بپوشانید. شش ورق ژامبون را در یک ردیف واحد بچینید و دوباره روی آنها دستمال حوله ای بگذارید. قدرت مایکروفر را روی 100 درصد تنظیم کنید و یک تا دو دقیقه ژامبون را بپزید تا کمی پخته شوند. چربی آنها را با دستمال بگیرید و پس از خنک شدن داخل کیسه پلاستیکی قرار دهید. در یک کاسه کوچک، شکر قهوه ای، قهوه و پودر سیر را با هم مخلوط کنید. مخلوط به دست آمده را داخل کیسه بریزید. کیسه را محکم ببندید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا روی ژامبون ها را بپوشانند. آن را کنار بگذارید. همین کار را با بقیه ژامبون ها انجام دهید.

2.    گوشت چرخ کرده را به شکل گلوله های مسطح با ضخامت دو سانتی متر در آورید. دو ورق از ژامبون را دور هر کدام از چانه های مسطح گوشت بپیچید. انتهای آنها را با خلال دندان محکم کنید تا باز نشوند. به مدت 30 دقیقه (یا حداکثر 24 ساعت) داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند.

3.    برای سالاد کلم، در یک کاسه متوسط سرکه، مایونز، شکر، سس چیلی و نصف قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید. کلم، هویج، پیاز و جعفری را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا سس همه مواد را بپوشاند. نمک و فلفل به آن اضافه کنید تا مزه دار شود. روی آن را بپوشانید و داخل یخچال قرار دهید تا زمان سرو، خنک شود.


4.    چانه های مسطح گوشت را با نمک و فلفل مزه دار کنید. زغال را آماده کنید و داخل با حرارت ملایم برگرهای را به مدت 16 تا 18 دقیقه بپزید. یا می توانید داخل فر با دمای 160 درجه فارنهایت بپزید.

5.    برگرهای پخته شده را داخل نان همبرگر بگذارید و روی آنها، سالاد کلم و ترشی سوخاری بگذارید. لایه رویی نان را بگذارید و سرو کنید.

ترشی سوخاری

مواد لازم

•    یک پیمانه آرد کامل
•    یک پیمانه بلغور ذرت زرد
•    دو قاشق غذاخوری فلفل سیاه
•    3 پیمانه ترشی سبزیجات، شوید خوابانده شده در سرکه، فلفل چیلی و زیتون بی هسته
•    ¾ پیمانه شیر ترش
•    روغن گیاهی   

 
طرز تهیه

1.    فر را با دمای 200 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ورق روغنی و دستمال حوله ای روی سینی بچینید و کنار بگذارید. در یک پلاستیک بزرگی که در آن بسته شود، آرد، بلغور ذرت و فلفل را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2.    آب ترشی سبزیجات را بگیرید و داخل کیسه پلاستیکی بریزید. شیر ترش را روی آنها بریزید و خوب هم بزنید.

3.    در قابلمه متوسط، به قدری روغن بریزید که حدود 5 سانتی متر ارتفاع داشته باشد و حرارت را زیاد کنید. 

4.    ترشی های خوابانده شده در شیرترش را داخل مخلوط آرد بریزید و خوب هم بزنید تا همه سطح سبزیجات را بپوشاند. سبزیجات را از آرد خارج کنید و آرد اضافه آنها را بتکانید و داخل روغن کاملا داغ بیندازید تا سوخاری شوند. آنها را روی دستمال حوله ای داخل فر گرم بگذارید تا گرم باقی بمانند.



برگر دودی با طعم درخت سرو و پیاز سوخاری


•    تعداد: 6 برگر
•    زمان خیس کشیدن: یک ساعت
•    زمان  تهیه: 25 دقیقه
•    زمان پخت: 14 دقیقه

برگرهای لذیذ خانگی (1)

 
مواد لازم

•    یک تکه چوب درخت سرو (35×15×2 سانتی متر)
•    700 گرم گوشت گوساله چرخ کرده
•    نمک و فلفل سیاه
•    نصف پیمانه مایونز یا سس سالاد
•    ¼ پیمانه گشنیز خرد شده
•    دو یا سه عدد فلفل چیلی ریز شده
•    یک تا دو قاشق چایخوری خردل
•    یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
•    نصف قاشق چایخوری نمک
•    ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
•    110 گرم پنیر گودا دودی (به 6 قسمت تقسیم کنید)

طرز تهیه


1.    حداقل یک ساعت پیش از کباب کردن، چوب سرو را داخل آب خیس کنید. آن را داخل یک تشت یا ظرفی قرار دهید و یک شی سنگین روی آن بگذارید تا کاملا داخل آب فرو برود و خیس بکشد. گوشت چرخ‌کرده را به شکل همبرگر با ضخامت 1.5 سانتی متر در آورید. روی آنها نمک و فلفل بپاشید. با پلاستیک روی گوشت را بپوشانید و 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.

2.    در یک کاسه متوسط، مایونز، گشنیز، چیلی، خردل، آب لیموترش، نصف قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.

3.    تخته چوب سرو را روی زغال بگذارید تا شروع به دود کردن بکند. در همین زمان، گوشت ها را روی توری کباب پز روی زغال ها بگذارید و به مدت 6 دقیقه بپزید تا گوشت جمع شود. سپس آنها را روی زغالی بگذارید که چوب سرو دود می کند و 7 تا 8 دقیقه بیشتر بپزید. روی گوشت ها در بگذارید و یک دقیقه دیگر هم بپزید.

4.    سطح داخلی نان ها را با مخلوط مایونز بپوشانید. برای هر نان یک عدد همبرگر بگذارید و در صورت تمایل، روی آنها نوارهای ترش سبزیجات و پیاز سوخاری با ترتیلا بگذارید.

پیاز سوخاری با ترتیلا

مواد لازم


•    5 پیمانه چیپس ترتیلا
•    یک قاشق چایخوری پودر چیلی
•    نصف قاشق چایخوری پودر زیره سبز
•    ¼ قاشق چایخوری فلفل هندی
•    3 عدد پیاز متوسط (سفید یا قرمز)
•    2/3 پیمانه شیر ترش
•    روغن گیاهی
•    نمک

طرز تهیه


1.    در غذاساز، چیس ها را خرد کنید تا کاملا پودر شوند. پودر چیلی، زیره سبز و فلفل هندی را اضافه کنید و هم بزنید. همه مواد را داخل یک کاسه بزرگ بریزید.

2.    پیاز ها را خلال کنید و داخل کیسه دردار بریزید. نشاسته ذرت به آنها اضافه کنید و کیسه را خوب تکان دهید تا همه پیازها نشاسته ای شوند.
3.    شیر ترش را داخل کاسه متوسط بریزید.  
4.    فر را با دمای 200 درجه فارنهایت گرم کنید. یک لایه دستمال حوله ای روی سینی فر بچینید و کنار بگذارید.

5.    نصف پیمانه از خلال پیازها را داخل شیر ترش فرو کنید و درآورید. سپس آنها را داخل مخلوط ترتیلا فرو کنید و بیرون بیاورید. سپس آنها را داخل روغن داغ سرخ کنید. با نمک آنها را مزه دار کنید و سپس داخل فر روی دستمال حوله ای بچینید تا هم روغن اضافه آنها برود و هم گرم بمانند.

نوارهای نمکی سبزیجات

مواد لازم


•    یک عدد خیار با پوست
•    یک عدد هویج بزرگ پوست کنده
•    نصف یک عدد پیاز کوچک
•    ¼ پیمانه شوید تازه خرد شده
•    نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
•    ¾ سرکه
•    نصف پیمانه شکر
•    یک قاشق غذاخوری نمک

طرز تهیه


1.    با کمک پوست کن، خیار را به ورقه های باریک تبدیل کنید. همین کار را با هویج نیز انجام دهید. در یک کاسه بزرگ، خیار، هویج، پیاز خرد شده، شوید و فلفل را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

2.    در یک قابلمه کوچک، سرکه و شکر و نمک را با هم مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد. تا داغ است آن را روی سبزیجات بریزید و هم بزنید. یک ساعت (یا حداکثر سه روز) داخل یخچال قرار دهید تا خنک شوند.