پایگاه خبری تحلیلی امروله16:34 - 1392/05/25

اقدام مجلس در بررسی صلاحیت وزرا انقلابی و کارشناسانه بود

بهروز نعمتی نماینده اسد‌آباد در مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسیخبرگزاری فارسبا اشاره به پایان بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی کابینه حسن روحانی در جلسه دیروز مجلس گفت: مجلس وظیفه خود را به خوبی انجام داد و با رای اعتماد به وزرایی که آنها را خبره و کارشناس می‌دانست، ثابت کرد که با دولت تعامل و همکاری خوبی دارد.

وی با اشاره به عدم رای اعتماد مجلس به سه وزیر علوم، آموزش و پرورش و ورزش و جوانان تصریح کرد: مجلس و نمایندگان به وزرایی که در خصوص آنها حرف و حدیث‌هایی وجود داشت و آنها مرزبندی مشخصی با برخی از موضوعات نداشتند رای اعتماد نداد. بنابراین از رئیس‌جمهور انتظار داریم تا سرپرستان این وزارتخانه را هرچه سریعتر تعیین و همچنین وزرای پیشنهادی خود را به مجلس معرفی کند.

نماینده اسد‌آباد در مجلس تاکید کرد: اقدام مجلس در بررسی صلاحیت وزرا اقدامی مثبت و انقلابی بود و باید قدردان نمایندگان در این زمینه بود.

نعمتی تاکید کرد: مجلس به دنبال تقویت دولت و تعامل با رئیس‌جمهور بوده و به همین دلیل خواستار معرفی وزرایی قوی‌تر و بهتر به مجلس است.

وی با اشاره برخی بداخلاقی های صورت گرفته در صحن مجلس گفت: اینجانب از مردم در این زمینه عذرخواهی می کنم اما قطعا مجلس بعنوان قوه مقننه در خدمت مردم و نظام بوده و خواهد بود.