به گزارش امروله : مراسم بزرگ جشن رضوی با حضور معاون فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه ، جمعی از مسئولین ادارت و مردم شهر صحنه به همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی صحنه در سالن فرهنگی هنری فجر برگزار گردید.
در این مراسم " مصیب چراغی "معاون فرهنگی هنری اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه گفت: برای ترویج فرهنگ زندگی اهل بیت نباید به تنهایی از کتاب استفاده کرد بلکه از تمامی پتانسیل های موجود در فرهنگ و هنر همچون تئاتر ، موسیقی ، خطاطی ، طراحی و ... استفاده کرد.
وی با بیان اینکه یکی از رسالت های مهم اداره ارشاد انتقال معارف رضوی است افزود : زبان هنر یک زبان گویا و شیوا است بطوریکه تاثیرات زبان هنر طولانی تر و ماندگاری آن بیشترمی باشد.

در ادامه این مراسم حجت الاسلام والمسلمین احمد زارعی بابیان اینکه یکی از نیازهای بشر این است که عاقلانه رفتار کند افزود : امامان 1400 سال پیش با استفاده از سرچشمه نور الهی راهنمایی هایی را برای زندگی بهتر و سعادتمندانه ما بیان کرده اند.
وی طبق روایتی از امام رضا(ع) به بیان نشانه های یک فرد عاقل پرداخت و گفت: طوری زندگی کنیم که باعث انتقال خیر و برکت به اطرافیانمان شود به طوری که اگر کاری از توان ما بود در انجام آن دریغ نکنیم.
