پایگاه خبری تحلیلی امروله06:22 - 1392/06/06

کلیات طرح پیگیری حقوقی - سیاسی نقش آمریکا و انگلیس در کودتای ۲۸ مرداد در مجلس تصویب شد

به گزارش خبرنگار پارلمانیخبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی صبح امروز (چهارشنبه) پارلمان پس از بحث و بررسی،‌کلیات طرح دوفوریتی پیگیری حقوقی- سیاسی، نقش و دخالت آمریکا و انگلیس در کودتای 28 مرداد  1332 علیه دولت ملی ایران را به تصویب رساندند.

وکلای ملت با 167 رای موافق، 5 رای مخالف و 7 رای ممتنع از 196 نماینده حاضر در جلسه، کلیات این طرح را مصوب کردند.

در صورت تصویب نهایی جزئیات طرح مذکور، کارگروهی به منظور برآورد خسارات معنوی و مادی ملت ایران فورا تشکیل می‌شود و هر سه ماه یک بار گزارش اقدامات این کارگروه به مجلس ارائه خواهد شد.

همچنین باتصویب نهایی این طرح، دولت موظف می‌شود پس از برآورد خسارات، نسبت به پیگیری و احقاق حقوق ملت ایران از طریق مجامع و نهادهای ذیربط داخلی و بین‌المللی اقدام کند.