پایگاه خبری تحلیلی امروله08:23 - 1392/06/13

بلاتکلیفی این روزهای حوزه زنان، دامن روز دختر را گرفت

زهرا عباسی، مدیرکل امور بانوان و خانواده وزارت کشور در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس «زنان» خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،درباره برنامه‌های این وزارتخانه به مناسبت هفته کرامت و روز دختر، اظهار کرد: امروز چهارشنبه اردوی یک روزه‌ای با حضور 100 تن از زنان شاغل در ستاد وزارت کشور و دختران آنها در قم برگزار می‌شود و در این اردوی فرهنگی برگزاری مسابقه، زیارت بارگاه حضرت معصومه(س) و مسجد جمکران گنجانده شده است.

 

وی افزود: دو طلبه خارجی نیز برای حاضران در اردو صحبت می‌کنند و در مسیر جمکران زنان از صحبت‌های یک روحانی در زمینه معرفی حضرت معصومه (س) بهره می‌برند.

 

به گفته عباسی این اردوی یک روزه به منظور ارتقای سطح آگاهی و تقویت معنویت برای زنان شاغل در ستاد وزارت کشور و دختران آنان برگزار می‌شود؛ البته دفاتر امور بانوان وزارت کشور در سایر استان‌ها نیز برنامه‌هایی را به مناسبت دهه کرامت و روز دختر برگزار می‌کند.

 

به گزارش ایسنا در حالی برنامه ای در سطح کلان به مناسبت دهه کرامت و روز دختر برگزار نمی‌شود که عدم تعیین تکلیف معاون امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری و مشاوران امور بانوان و خانواده در وزارتخانه‌ها موجب شده است که حوزه زنان با نوعی بلاتکلیفی دست به گریبان باشد.