پایگاه خبری تحلیلی امروله07:55 - 1392/06/27

نماینده ارومیه: استاندار حتما نباید بومی باشد

نادر قاضی پور در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجان غربی، افزود: بیش از 50 نفر خود را برای نشستن بر روی صندلی استانداری آذربایجان غربی آماده کردند که در میان این افراد، اشخاص شاخصی نیز وجود دارند.

 

وی با بیان اینکه، انتخاب استاندار برای یک استان حساسی همانند آذربایجان غربی دارای مراحلی بسیار پیچیده است، گفت: امیدواریم استاندار آینده آذربایجان غربی تمامی تلاش خود را برای اشتغال‌زایی برای جوانان بومی استان به کار ببرد.

 

وی همچنین، ولایت مداری، متعهد بودن، سابقه مدیریتی کلان کشور و داشتن مهارت اجرایی را از شاخصه‌های اصلی استاندار آینده آذربایجان غربی دانست و گفت: برخی‌ها در این رابطه بومی بودن را مطرح می کنند که به نظر بنده تشخیص صحیحی نمی باشد چرا که در این راستا می توانیم سلمان فارسی را مثال بزنیم، علیرغم اینکه بومی نبود ولی مدیری بسیار توانمند به شمار می رفت که خدمات ارزنده ای را نیز برای اسلام به انجام رساند.