پایگاه خبری تحلیلی امروله07:45 - 1392/06/30

رحیمی: خوشحالم ناکامی المپیک را با یک مدال خوش رنگ جبران کردم

حسن رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشیخبرگزاری فارس، درباره کسب مدال طلای قهرمانی جهان بعد از 48 سال گفت: خدا را شکر امسال شرایط بسیار خوبی داشتم و خوشحالم که مزد زحمات خودم و مربیانم را گرفتم. این مدال وظیفه من را سنگین‌تر از قبل می‌کند و باید با برنامه‌ریزی بهتر برای مسابقات آینده آماده شوم.

وی درباره اینکه عنوان خسیس‌ترین کشتی‌گیر در مسابقات جهانی با از دست دادن تنها 3 امتیاز را به خود اختصاص داده است گفت: در واقع تنها 2 امتیاز به حریفان دادم و یک امتیاز دیگر به خاطر اخطار بود که از دست دادم. از این بعد سعی می‌کنم همین امتیازات را هم از دست ندهم.

دارنده مدال طلای جهان تصریح کرد: کشتی‌های هجومی در دستور کار من قرار داشت و خدا کمک کرد که طلا گرفتم. خوشحالم ناکامی المپیک را با یک مدال خوش‌رنگ جبران کردم. هدف اول من موفقیت در بازی‌های آسیایی و سپس رسیدن به مدال المپیک است که با بدشانسی در لندن آن را از دست دادم