پایگاه خبری تحلیلی امروله13:29 - 1392/07/20
سلیمانی/

شعر زیباترین سبک بیان احساسات است/ شعر حافظ شعري پر شور است و شورانگيز

" سیدعلی سلیمانی " رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی به مناسبت گرامی داشت حافظ به امروله گفت: رواني و صيقل‌زدگي الفاظ، ترکيبات بسيار جذاب و لحن شيرين زبان يکي از خصوصيات اصلي شعر حافظ است  به گونه ای که هر شخص با خواندن هر بیت آن احساس قریبی به آن دارد.
 
وی جایگاه شعر حافظ و دیوان آن را در بین ایرانیان و بخصوص مردم کُرد زبان بسیار بالا یاد کرد و افزود : مردم در جشن ها و مراسمات ایرانیان از دیوان حافظ به عنوان منجی برای تفال استفاده می کنند و با توجه به اینکه این اشعار عموما گرم و دلنشین هستند ذوق و شوق خاصی در این امر وجود دارد تا حدی که در شب نشینی ها ، مراسمات ، شب شعرها در برگیرنده برگزیده هایی از اشعار حافظ می باشد.
 
رئیس اداره فرهنگ و اراشد اسلامی شهرستان صحنه درپایان بیان کرد: اگر بخواهیم راز ماندگاری شعر حافظ را بدانیم بهتر است که بگوییم شعر حافظ از روح بزرگ، فکر توانا و حس لطیفی تاثیر پذیرفته که در مکتب اصالت انسان، از اندیشه صلح مددجسته است.