پایگاه خبری تحلیلی امروله08:33 - 1392/07/26

افزایش شش برابری سطح زیر کشت کلزا در شهرستان آوج

محمد افتخاری در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، افزود: سال گذشته 10 هکتار از اراضی این شهرستان زیر کشت کلزا رفته بود که با آموزش به کشاورزان این رقم به 60 هکتار در سال جاری افزایش یافته است.

وی با اشاره به کشت‌ پاییزه گندم در این منطقه عنوان کرد: از ابتدای مهرماه 15 هزار هکتار از اراضی این شهرستان به زیر کشت ارقام آذردو، سرداری و محلی رفته است که پیش‌بینی می‌شود این رقم تا حدود 43 هکتار افزایش پیدا کند.

وی با اشاره به این‌که برداشت سیب زمینی تا 10 روز دیگر در این شهرستان ادامه خواهد داشت، خاطرنشان کرد: در 600 هکتار از اراضی این شهرستان سیب زمینی کشت شده که در هر هکتار 30 تن از این محصول برداشت می‌شود.

افتخاری در خصوص برداشت گوجه فرنگی از سطح مزارع این شهرستان تصریح کرد: در بیش از هزار و 200 هکتار از اراضی این شهرستان گوجه فرنگی کشت شده که برداشت آن از مردادماه آغاز شده و تا 20 روز دیگر ادامه خواهد داشت و با شروع سرمای زودرس گوجه فرنگی‌ها پیش از رسیدن برداشت خواهد شد.

به گفته‌ی وی، در سال گذشته در هزار هکتار از مزارع این شهرستان گوجه فرنگی کشت شده بود که در سال جاری این رقم 20 درصد افزایش داشته است.