پایگاه خبری تحلیلی امروله06:13 - 1392/08/01

صدور جواز تاسيس طرح های صنعتی در کردستان 76 درصد افزايش يافت

به گزارش خبرگزاري مهر، پيمان اسراري از صدور 318 فقره جواز تاسيس براي راه اندازي واحدهای صنعتی استان کردستان در سال جاری خبر داد و گفت: بیشترین صدور جواز تاسیس طرح و توسعه در گروه صنعتی کانی های غیرفلزی، 116فقره در گروه صنعتی لاستیک و پلاستیک، 34 فقره در گروه صنعتی چوب و محصولات چوبی 22 فقره و در گروه صنعتی محصولات فابریکی 18 فقره صادر شده است.

وي افزود: براي راه اندازي اين واحدهاي توليدي صنعتی نياز به سه هزار و 628 میلیارد ريال سرمايه ثابت است.

وی گفت: باتوجه به اهمیت اشتغالزایی فرصت های شغلی پیش بینی شده این واحدهاي صنعتی توان ايجاد سه هزار و 184 شغل را دارند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت کردستان درباره سهم  هر شهرستان از جوازهاي صادره گفت: در هفت ماهه سالجاری براي شهرستان سنندج169 فقره، سقز 45، کامیاران 31 فقره، مریوان 16 فقره، قروه 15 فقره، دهگلان 15 فقره، بانه 11 فقره، بیجار 9 فقره و شهرستان دیواندره چهار فقره جواز تاسيس طرح های صنعتی صادر شده است.

وی یادآور شد: صدور جواز تاسیس در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان طبق دستورالعمل جدید به روز شده است و خوشبختانه با تدابیر جدید حوزه وزارتی مشکلات عدیده سرمایه گذاری مرتفع و با بهبود وضعیت فضای جدید این سازمان آماده پذیرش سرمایه گذاران است.

واگذاری امور مربوط به معادن شن و ماسه آبرفتی به سازمان صنعت، معدن و تجارت

رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت كردستان گفت: در راستای اجرایی ماده چهار قانون اصلاح قانون معادن کلیه امور مربوط به معادن شن و ماسه آبرفتی به سازمان صنعت، معدن و تجارت واگذار شد.

پيمان اسراري گفت: شن و ماسه آبرفتی ماده معدنی پروژهای عمرانی در سراسر کشور محسوب می شود و به همین دلیل از سالیان گذشته به دلیل تولیت پروژهای عمرانی معادن شن و ماسه آبرفتی در اختیار دفتر فنی استانداری های سراسر کشور بوده است.

وي افزود، از سال 90 با اصلاح قانون معادن این تولیت به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ها واگذار شد که دراستان کردستان پس از دو سال وقفه و در شش ماهه اول سال 92 با پیگیری های زیر مجموعه حوزه معاونت امور معادن این سازمان این مهم محقق شد.

اسراري بيان كرد: استان کردستان تا پایان سال 91 با دارا بودن 317 معدن فعال بیش از چهارهزار و 200 فرصت شغلی را به خود اختصاص داده است که با برنامه ریزی های صور گرفته در آینده بسیار نزدیک به یکی از حوزه های فعال در امر اشتغالزایی و ارزش افزوده استان تبدیل خواهد شد.