پایگاه خبری تحلیلی امروله07:12 - 1392/08/03

پنالتی های ملوان مقابل سپاهان صحیح بود/ به بالای جدول می اندیشیم

به گزارش خبرنگار مهر، امیرحسین فشنگچی شامگاه سه‌شنبه در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی با اشاره به پیروزی ملوان مقابل سپاهان اظهار داشت: خوشحالم که تیم ما روند رو به رشدی طی کرده و توانست سه امتیاز این مسابقه را کسب کرده و به پیروزی برسد.

وی با بیان اینکه شرایط ملوان در ادامه بهتر می‌شود، افزود: تیم ما شرایط بهتری پیدا کرده و در حال حاضر نتایج بهترین نسبت به هفته‌های نخست کسب می‌‌کنیم و امیدوارم این روند در تیم ما ادامه داشته باشد.

هافبک ملوان با بیان اینکه بازیکنان تیم ما اکثراً از بازیکنان جوان به شمار می‌روند، خاطرنشان کرد: تعداد زیادی از بازیکنان تیم ما جوان و کم‌تجربه هستند و ما تلاش می‌کنیم که تجربه بازیکنان را افزایش دهیم و در ادامه نتایج بهتری کسب کنیم تا جزء تیم‌های بالای جدولی باشیم.

وی در مورد پنالتی‌های اعلام شده به سود تیم ملوان که به دلیل خطای بازیکنان سپاهان روی او اعلام شد، بیان داشت: باید بگویم که در صحنه نخست رحمان احمدی با بی‌احتیاطی روی من خطا کرد و با من برخورد داشت و این برخورد از نظر من پنالتی بود.

فشنگچی افزود: در صحنه دوم نیز کاملاً مشخص بود که مرا متوقف کردند و صحنه به گونه‌ای بود که من در موقعیت گل متوقف شدم و به همین دلیل داور مسابقه، این صحنه را پنالتی تشخیص داد.

وی اضافه کرد: باید بگویم این صحنه‌ها کاملاً درست بود زیرا من نمی‌خواستم برای فریب داور یا مسائل دیگر بزرگ‌نمایی کنم و به نظرم پنالتی‌ها کاملاً صحیح بود.

ملوان شامگاه پنجشنبه در دیدار با سپاهان به پیروزی 2 بر یک دست یافت.