پایگاه خبری تحلیلی امروله06:26 - 1392/08/04

انتشار نخستین مجله انگلیسی زبان مامایی و بهداشت باروری کشور در مشهد

به گزارش سرویس علمی ایسنا، دکتر رباب لطیف نژاد رودسری، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و سردبیر مجله (JMRH) اظهار کرد: در این نشریه طیف گسترده‌ای از موضوعات بالینی و میان رشته‌ای از جمله بهداشت جنسی و باروری، سلامت مادر و کودک، بارداری ایمن و زایمان طبیعی، سلامت نوجوانان، تنظیم خانواده، یائسگی، غربالگری سرطانهای زنان، مراقبتهای جامع نگر در باروری و ناباروری، سلامت روانی زنان، مداخلات آموزشی و مشاوره‌ای در مامایی و بهداشت باروری، حقوق باروری و توانمندسازی زنان منتشر می‌شود.

 

وی با اشاره به اینکه این مجله به صورت فصلنامه و با همکاری دانشکده پرستاری و مامایی علوم پزشکی مشهد منتشر می‌شود، خاطرنشان کرد: خونریزی پس از زایمان یک مشکل بزرگ پس از زایمان، اداره بند ناف دور گردن درهنگام تولد، مقایسه دقت تشخیصی خط بنفش با خط عرضی میکائیل ساکرال در پیش بینی پیشرفت مرحله اول زایمان، اختلال استرس پس از ضربه در زنان نخست زا و چندزای مبتلا به پره اکلامپسی، پریودنتیت مادر، پره اکلامپسی و پیامدهای نامطلوب بارداری، ارتباط بین ویژگی‌های شخصیتی و کیفیت خواب زنان یائسه، مطالعه کیفی نقش واسطه‌ای مذهب و معنویت در تنظیم روابط زناشویی زنان نابارور و سبک زندگی ارتقادهنده سلامت و عوامل مرتبط به آن در نوجوانان از جمله مقالاتی است که در این شماره منتشر شده است.

 

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: از اعضای هیات علمی، دانش پژوهان، محققان و دانشجویان دعوت می‌شود مقالات تحقیقی، مروری، معرفی مورد، نامه به سردبیر در زمینه مامایی، بهداشت باروری و جنسی، بهداشت مادر و کودک، حاملگی و زایمان ایمن، بهداشت نوجوانان و بلوغ، تنظیم خانواده، یائسگی، حقوق باروری و جنسی و توانمند سازی زنان را از طریق وب سایت http://jmrh.mums.ac.ir/ جهت چاپ به مجله ارسال کنند.