پایگاه خبری تحلیلی امروله06:20 - 1392/08/06

اتاق فکر اقتصادی در منطقه ی آزاد ارس تشکیل می شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه‌ی آذربایجان‌شرقی،«علیار راستگو» در آیین تجلیل از صادرکنندگان برتر منطقه‌ی آزاد ارس بر لزوم هم‌فکری سرمایه‌گذاران و مسوولان سازمان منطقه آزاد ارس جهت گذر از مشکلات سرمایه‌گذاری تاکید کرد.

 

وی گفت: صنعت‌گران، تجار، بازرگانان، تولیدکنندگان و صادرکنندگان با افکار اقتصادی و با کوله‌باری از تجربه‌های کارآمد بهترین مشاوران اقتصادی برای دستیابی به فرآیندهای عملی بهتر و شناسایی نقاط ضعف و قوت و برطرف کردن مشکلات موجود در راه سرمایه‌گذاری هستند.

 

معاون اقتصادی و سرمایه‌گذاری سازمان منطقه‌ی آزاد اظهار کرد: دفتر معاونت اقتصادی همیشه به روی سرمایه‌گذاران و صاحبان اندیشه باز است و هم‌فکری با سرمایه‌گذاران در راس امور این معاونت است.

 

راستگو یادآور شد: با فعالیت‌هایی که تاکنون در منطقه‌ی آزاد ارس انجام شده این منطقه در جلب سرمایه‌گذاران در میان مناطق آزاد صاحب رتبه‌ی نخست است اما در جذب سرمایه‌گذار که منتج به حضور و فعالیت در منطقه می‌شود، وضعیت خوبی را شاهد نیستیم.