پایگاه خبری تحلیلی امروله06:42 - 1392/08/08

دولت در طرح هدفمندی یارانه ها ابتدا خانواده های تحت پوشش را مورد شناسایی قرار دهد

محسن شرکا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: بدست آوردن آمار خانواده های ثروتمند کاری زمان بر و طولانی است بنابراین انتظار می رود دولت با تدبیر و امید اطلاعات خانواده های محروم جامعه را که تحت کمیته امداد و بهزیستی هستند را شناسایی کند و بر این اساس عدالت را برقرار سازد.

وی ادامه داد: اقتصاددانان در مرحله نخست اجرای این طرح عدالت را به معنای واقعی برقرار نساختند زیرا در پرداخت یارانه باید فرقی میان فرد محروم و ثروتمند وجود داشته باشد.

دبیر کل خانه صنعت، معدن و تجارت ایران تصریح کرد: دولت گذشته با پرداخت های بی حساب و کتاب یارانه، ثروتمندان را متوقع ساخت و امروز آنان گمان می کنند دریافت یارانه نقدی حق آنان است در صورتی که در هیچ کجای دنیا چنین مسئله ای وجود ندارد.

وی یادآور شد: دریافت یارانه جزء حقوق طبقات پایین جامعه است و در این وادی هیچ حقی برای افراد ثروتمند در این رابطه وجود ندارد.