پایگاه خبری تحلیلی امروله06:12 - 1392/08/12

ویژه برنامه های دهه نخست محرم در حسینیه اعظم زنجان اعلام شد

به گزارشخبرگزاری فارساز زنجان به نقل از روابط عمومی حسینیه اعظم زنجان محمدجواد غم‌پرور اظهار کرد: امسال نیز طبق سنوات گذشته برنامه‌ریزی‌های لازم برای اجرای برنامه‌های مختلف طی ماه محرم در حسینیه اعظم صورت گرفته است.

این مسئول با اشاره به مراسم سوگواری در این ایام، تصریح کرد: مراسم عزاداری از 13 تا 24 آبان‌ماه از ساعت 20 تا 23 به مدت 12 شب برگزار می‌شود.

وی در ادامه به سخنرانان مراسم حسینیه اعظم طی دهه نخست محرم اشاره کرد و متذکر شد: حجت‌الاسلام رئیسی، معاون اول قوه قضائیه، امام جمعه زنجان و حجت‌الاسلام سرابی از جمله سخنرانان این مراسم هستند.

غم‌پرور از اجرای ویژه برنامه بانوان با موضوع خانواده عاشورایی به مدت هفت روز از ساعت 10 تا 12 ظهر خبر داد و اضافه کرد: سخنران این برنامه آیت‌الله سید محمد حسینی خواهند بود.

وی، رونمایی از گنبد حسینیه اعظم زنجان، برگزاری همایش شیرخوارگان حسینی، عزاداری روز عاشورا و اقامه نماز ظهر عاشورا را از دیگر برنامه های این ایام برشمرد.

رئیس هیئت امنای حسینیه اعظم زنجان در پایان با اشاره به برنامه‌های اجرایی این مسجد در روز حرکت عظیم دسته عزاداری حسینیه اعظم زنجان مصادف با هشتم محرم، اضافه کرد: امسال حرکت دسته عزاداری 21 آبان ماه پس از نماز ظهر برگزار می‌شود.