پایگاه خبری تحلیلی امروله06:21 - 1392/08/12

تاکید قاهره بر ضرورت ادامه روابط با آمریکا در آستانه سفر کری به مصر

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،‌ به نقل از پایگاه اینترنتی شبکه خبری الجزیره، عدلی منصور، رئیس جمهوری موقت مصر، با بیان اینکه مصر خواهان ادامه روبط خود با آمریکا است، تاکید کرد: روابط مصر با دیگر کشورها در جهت تامین منافع استراتژیک کشور است.

 

وی که به کویت سفر کرده در گفت‌وگو با خبرگزاری رسمی این کشور، با تاکید بر ضرورت ادامه روابط کشورش با واشنگتن گفت: ما خواهان تحکیم روابط خود با آمریکا هستیم، همانطور که این کشور نیز خواهان ادامه روابط با ماست.

 

عدلی منصور افزود: سیاست خارجی مصر در جهت تامین منافع و امنیت ملی مصر است و روابط ما با دیگر کشورها تا جایی است که آن‌ها منافع حیاتی و مهم مصر را خدشه‌دار نکنند.

 

وی خاطرنشان کرد: سیاست خارجی ما پس از انقلاب 30 ژوئن در استقلال و منافع ملی و بازگشت مصر به جایگاه مهم و نقش منطقه‌ای خود، نهفته است.

 

در همین راستا، خبرگزاری الشرق الاوسط مصر اعلام کرد که جان کری، وزیر خارجه آمریکا امروز (یکشنبه) چند ساعت را در قاهره خواهد بود و سپس برای ادامه سفرهای خود که تا 11 نوامبر ادامه خواهد داشت، به کشورهای دیگر نیز سفر خواهد کرد.

 

این خبرگزاری به نقل از سخنگوی وزارت خارجه مصر گزارش داد، هیچ رابطه‌ای میان زمان سفر جان کری به مصر و زمان محاکمه محمد مرسی، رئیس جمهوری برکنار شده این کشور در روز دوشنبه وجود ندارد.

 

پیش‌تر نبیل فهمی، وزیر خارجه مصر نیز اعلام کرده بود که در روابط میان مصر و آمریکا تنش‌ها و اختلافاتی به وجود آمده که تمامی خاورمیانه تحت تاثیر آن قرار گرفته است.