به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه گیلان، در پی کمکهای بی نظیر شما مردم خیر در پی انتشار اخباری در مورد محمدرضا کودک 4 ماهه گیلانی که نیازمند کمکهای مالی برای پیوند مغز استخوان است شاهد تماسهای فراوان مردم از اقصی نقاط کشور و حتی خارج از کشور بودهایم.
در این راستا تلاش ما با عنایت و لطف خداوند و حمایتهای شما نتیجه داد و شاهد تامین هزینه پیوند مغز استخوان محمدرضا توسط کمکهای مردمی بودهایم.
کمکهای مردم آنقدر فراوان بوده که همه ما به خصوص پدر و مادر محمدرضا را تحت تاثیر قرار داد.
اکنون پدر و مادر محمدرضا ضمن تشکر از همه خیرین اعلام کردهاند که هزینه پیوند با کمکهای مردم تامین شده و دیگر نیازی به کمکهای مالی نیست.
همچنین خانواده محمدرضا تصمیم دارند با توجه به اینکه کمکهای مردمی بیش از هزینه عمل محمدرضا بوده است بخشی از این کمکهای مردمی را به کودکانی که وضعیت مشابه محمدرضا دارند کمک کنند.
خبرگزاری ایسنا ضمن قدردانی از مردم خیر ایران اسلامی خبرهای مربوط به مراحل درمان محمدرضا را به اطلاع مردم می رساند.