پایگاه خبری تحلیلی امروله07:28 - 1392/09/03

آثار تلویزیونی توانسته جای ماهواره ها را بگیرد/ اقبال خارجی ها به سریال های ایرانی

محمود عزیزی بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفتگو با خبرنگار مهر در پاسخ به اینکه آیا کارهای تلویزیونی ما توانسته جای ماهواره‌ها را بگیرد یا خیر؟ اظهار کرد: البته که توانسته و من با نظر خیلی از دوستان که می‌گویند رنگ و لعاب برنامه‌های ماهواره‌ای نمی‌گذارد که مخاطب ایرانی تلویزیون ملی تماشا کند مخالفم زیرا در بسیاری از کشورها دیده‌ام که آنها سریال‌های ایرانی را نگاه می‌کنند.

این استاد دانشگاه ادامه داد: تا زمانی که تلویزیون آثاری تولید کند که مخاطب آن را دنبال کند و برای آن وقت بگذارد قطعا ماهواره‌ها جایی ندارند و به نظر من با توجه به امکاناتی که موجود بوده موفقیت آمیز هم جلو رفته است.

عزیزی اظهار کرد: من سراغ دارم کشورهایی را که بسیاری از ممنوعیت‌ها را برای پخش ندارند اما همین کشورها آثار تلویزیون ایران را دوبله و پخش می‌کنند. این موضوع نشان می‌دهد تلویزیون ایران قدم بلندی را برداشته است.

وی که در آستانه جشنواره تلویزیونی جام جم سخن می‌گفت بر ضرورت ارزیابی سریال‌های تلویزیونی برای افزایش کیفیت آنها تاکید کرد و یادآور شد: البته در این میان سریال‌های خوبی هم ساخته شده که به دلیل برخورداری از تهیه کننده قوی و فیلمنامه خوب بوده است.

در سومین جشنواره تلویزیونی جام جم در بخش مجموعه‌های تلویزیونی، آثار با موضوع دفاع مقدس و انقلاب اسلامی مورد ارزیابی قرار خواهند گرفت.