پایگاه خبری تحلیلی امروله07:30 - 1392/09/04

برنج های وارداتی «پاپانور» و «زیتون» غیر استاندارد است

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس این گزارش اخیراً محصولات وارداتی برنج غیر استاندارد با عناوین فوق از مبادی غیر قانونی وارد کشور شده و متاسفانه توسط عده ای سودجو در مراکز عرضه کالا و ارزاق عمومی مردم توزیع شده است که پس از مشاهده و انجام آزمایشات لازم در آزمایشگاه های مرجع کنترل غذا و دارو ، غیر استاندارد بودن آنها محرز شده است.

 لذا مطابق اعلام سازمان ملی استاندارد ایران ضمن ممنوعیت هرگونه واردات این محصولات به داخل کشور ، توزیع ، تمرکز ، عرضه و اقدام به فروش آنها غیر قانونی و تخلف محسوب می شود.

غلامحسین شفیعی، مدیرکل استاندارد استان اصفهان، در این راستا گفت: براساس اعلام وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی ، برنج هایی با عناوین تجارتی « پاپانور»‌، « زیتون »،« ستایش »‌، « صدری هاشمی آستانه اشرفیه»‌ ، « طارم محلی معطر فریدون کنار»‌،«آویلا»‌ و «سیاه دم هاشمی دودی» در فاکتورهای همچون میزان سرب ،‌ میزان کادمیوم ، میزان آرسنیک و میزان آفلاتوکسین مجاز در این محصولات ، با استانداردها انطباق نداشته و غیراستاندارد هستند و به مردم و مصرف کنندگان توصیه می شود از خرید و مصرف برنج های اعلام شده خودداری کنند.

 وی افزود: بازرسین اداره کل استاندارد موظف شده اند که با دقت نظر لازم و اعمال کنترل و نظارت در مراکز عرضه و توزیع ، در صورت مشاهده برنج های مذکور با نام تجارتی «پاپانور»‌ از کشور هند و «زیتون»‌ از کشور پاکستان، بلافاصله اقدام به جمع آوری و توقیف آنها کنند.