پایگاه خبری تحلیلی امروله13:31 - 1392/09/06

گزارش ۱۰۰ روزه رئیس جمهور موجب آرامش مردم و تاثیر روانی مثبت بر اقتصاد شد

اسماعیل جلیلی نماینده مردم مسجدسلیمان در مجلس با مثبت ارزیابی کردن گزارش شب گذشته رئیس‌جمهور به خبرنگار پارلمانیخبرگزاری فارس، گفت: گزارش 100 رئیس‌جمهور در سه محور و به صورت فشرده به مردم ارائه شد که در این گزارش به مسائل اقتصادی و آرامشی که در فضای اقتصادی کشور حاکم شده است،‌بود و اینکه رشد تورم در کشور کم شده است.

وی ادامه داد: از دیگر مطالب بیان شده از سوی رئیس‌جمهور در گزارش 100 روزه وی به مردم پرداختن به مسائل ارزی و سیاست‌های حوزه مالی و بازار سرمایه بود که موجب آرامش مردم و تاثیر روانی مثبت بر فضای اقتصاد شد.

نایب‌رئیس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت اظهار داشت: بر اساس این گزارش در حوزه فروش نفت اوضاع ماورای تحقق اهداف بودجه سال 92 برسد و صد در صد نفت پیش‌بینی شده در سه ماه گذشته به فروش برسد.