حجت الاسلام وحید احمدی اظهار داشت: سرنوشت گنگ و نا معلوم شیخ نمر ناشی از وضعیت اسف بار حقوق شهروندی در عربستان سعوودی مخصوصا شیعیان این کشور است..
احمدی اظهار داشت: فاصله و تبعیض طبقاتی در عربستان مخصوصا اجحاف در حق شیعیان مظلوم این کشور به گونه ای است که عدهای از نزدیکان آل سعود همه امکانات را در اختیار دارند و سایرین در رنج و تنگنا هستند.
وی دلیل افزایش اعتراضات در این کشور را همین بی توجهی به حقوق مردم عنوان کرد.
نماینده مردم صحنه، هرسین و کنگاور ادامه داد: بی عدالتی در عربستان فقط به شیعیان محدود نیست بلکه بسیاری از مردم اهل سنت این کشور نیز از رفتتار وهابیون در فشار هستند و به معترضین پیوسته اند.
احمدی ترس از افزایش جمعیت شیعیان در عربستان را دلیل سرکوب گری های وهابیون این دولت دانست و گفت: این افراطیون دولتی گمان میکردند که با دستگیری رهبر شیعیان می توانند بر حجم اعتراضات غلبه کنند و آن را کاهش دهند اما دیدیم که نه نتها چنین نشد بلکه اکنون اوضاع در عربستان آبستن حوادث زیادی است.
مرصاد نیوز
