پایگاه خبری تحلیلی امروله08:14 - 1392/09/08

تجلیل از شهدای پاسدار

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه آذربایجان‌شرقی، حجت‌الاسلام ولایی که در یادواره شهدای پاسدار شهرستان «اهر» سخن می‌گفت،عزت، عظمت و اقتدار نظام اسلامی را در عرصه‌های بین‌المللی و در بین مسلمانان جهان مدیون خون شهدا و ایثارگری‌های رزمندگان اسلام دانست و اظهار کرد: امروز بزرگترین وظیفه ما ادامه راه شهدا و ترویج فرهنگ ایثار و پایداری به نسل جدید است. باید تلاش کنیم با ساز و کار مناسب این فرهنگ و اهداف و آرمانهای شهدا را به نسل جدید منتقل کنیم.

 

وی ادامه داد: شهدا با الهام از امام حسین (ع) در ترویج اسلام و پاسداری از اهداف عاشورا و نهضت کربلا گام برداشتند و این بزرگترین افتخار برای شهدا و خانواده‌های آنها محسوب می‌شود.

 

وی بااشاره به هفته بسیج، بسیجیان را سربازان ولایت و جان برکفان نظام مقدس جمهوری اسلامی برشمرد که در تمامی صحنه‌های انقلاب و دفاع‌مقدس وفاداری خود را با ایثار و از جان گذشتگی به نظام و اهداف والای شهدا اثبات کرده‌اند و امروز نیز با عزت فعالیت پربرکت خود ادامه می دهد.

 

در پایان این مراسم از خانواده‌های شهدای پاسدار با اهدای لوح سپاس تقدیر شد.