پایگاه خبری تحلیلی امروله10:28 - 1392/09/10
مرادی خبرداد:

راه اندازی شبکه دیجیتال در صحنه/انتظاری که به پایان می رسد

پایگاه خبری امروله: شهردار صحنه گفت: با پیگیری های انجام شده شبکه دیجیتال تا هفته آینده در صحنه راه اندازی خواهد شد .

"علی مرادی" در گفت و گو با خبرنگار امروله عنوان کرد: نزدیک به دو سال است که شبکه دیجیتال در سطح کشور راه اندازی شده است و شهرستان صحنه به دلیل نداشتن امکانات برای راه اندازی شبکه قادر به فعال سازی آن نبوده است ولی هم اکنون با تلاش های مسئولین بخصوص فرمانداری ، شهرداری و پیگیری های بی وقفه حجت الاسلام والمسلمین وحید احمدی  مشکلات و موانع راه اندازی این شبکه برطرف شد.

وی در ادامه افزود : هم اکنون وسایل مورد نیاز نصب و راه اندازی شبکه دیجیتال خریداری شده تحویل متخصصین صدا و سیما است تا اقدامات لازم را برای اجرا کردن این طرح آغاز کنند بصورتی که در هفته آینده مردم این شهرستان از شبکه دیجیتال بهرمند شوند.

مرادی اظهار داشت:هزینه ای که برای این کار صورت گرفته حدود 70میلیون ریال بوده که تماما با کمک شهردای وشورای اسلامی شهردر جهت خریداری وسایل پرداخت شده.

شهردار صحنه در پایان گفت: راه اندازی شبکه دیجیتال در صحنه علاوه بر اینکه گامی موثر در پیشرفت شهرستان می باشد باعث می گردد که بسیاری از خانواده ها این تکنولوژی را جایگزین شبکه های ماهواره کنند که با نمایش برنامه های از پیش تعیین شده نهاد خانواده های ایرانی را نشانه رفته اند.