نحوه برخورد با رسانه میزان نقدپذیری را نشان می دهد

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 19350|07:42 - 1392/03/16
نسخه چاپی
عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه "وجود نقدپذیری در مسئولان، نشانه کمال، بزرگی روح و سعه‌صدر است"، اظهار کرد: نحوه برخورد رییس‌جمهور با رسانه‌ها، میزان نقدپذیری او را نشان می‌دهد.

حسین آذین درباره ضرورت نقدپذیری مسئولان بویژه رییس‌جمهور گفت: در اسلام بر انتقاد و نقد منصفانه تاکید شده و هرکس خود را در مسئولیت‌های اجتماعی قرار می‌دهد، چون وظیفه او از حیطه فردی خارج شده و باید جامعه را مدیریت کند، ممکن است دچار اشکالات و اشتباهاتی شود.

وی ادامه داد: با این اوصاف نقد منصفانه هر کارگزار و مدیر در هر رده‌ای باید وجود داشته باشد و وجود نقدپذیری در مسئولی همچون رییس‌جمهور، نشانه کمال، بزرگ روح و سعه‌صدر آن فرد است.
عضو کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: کسی که شخصیت رشدیافته‌ای داشته باشد با نقد افراد جامعه و رسانه‌ها به هم نمی‌ریزد و می‌تواند با منطق پاسخگو بوده و روشنگری کند و هر مسئولی که اینگونه نباشد، دچار مشکل است.

آذین در ادامه با تاکید بر وجود روحیه نقدپذیری در رییس‌جمهور گفت: رییس‌جمهور فردی است که تصمیمات کلان کشور را می‌گیرد، بنابراین باید کارشناسان متخصص در هر موضوعی قدرت این را داشته باشد و عملکرد رییس‌جمهور را نقد کند که البته این نقد باید منصفانه و بدون تخریب باشد.
نماینده رفسنجان و انار در مجلس با انتقاد از تخریب خانواده مسئولان اظهار کرد: این کار اشتباه است و تنها عملکرد افراد است که باید مورد نقد و ارزیابی قرار گیرد.

به گزارش خبرگزاری ایسنا، وی در پایان یادآور شد: مطبوعات و رسانه‌ها در این بین نقش پررنگی ایفا می‌کنند و نحوه برخورد رییس‌جمهور با آنها، میزان نقدپذیری او را نشان خواهد داد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد