جواب اعتماد دایی را می دهم/ در پازل تاکتیکی قلعه نویی جایی نداشتم

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 19873|17:34 - 1392/03/17
نسخه چاپی
جام ورزشی، میثم حسینی با بیان این مطلب افزود: باید از آقای قنبرزاده، علیپور و دیگر مسئولین تیم نفت تهران تشکر ویژه ای داشته باشم که در فضایی کاملاً دوستانه و به دور از هرگونه حاشیه و تنش رضایتنامه ام را دریافت کردم. باید از یحیی گل‌محمدی هم تشکر کنم چرا که وی با این که به من نیاز داشت اما هیچگونه مخالفتی نکرد و اجازه داد تا من نفت را ترک کنم.

 

مدافع جدید پرسپولیس افزود: از این که به پرسپولیس آمده ام بسیار خوشحالم و باید تشکر ویژه ای از علی دایی داشته باشم که به من اعتماد کرد و مرا به خدمت گرفت. در هر تیمی که بازی کردم تمام تلاشم را انجام دادم تا بتوانم به دور از هرگونه حاشیه برای تیمم مثمر ثمر باشم و از همین جا اعلام می کنم تمام تلاش خود را می کنم تا در پرسپولیس موفق باشم و مطمئناً جواب اعتماد آقای دایی را خواهم داد.

 

مثیم حسینی در پاسخ به این سوال که آیا به خاطر حضور در تیم ملی از نفت جدا شده و به پرسپولیس پیوسته گفت: هر بازیکنی در هر تیمی باشد آرزو می‌کند که برای تیم ملی کشورش بازی کند من هم در هر تیمی که بوده ام تلاش کردم تا به این مهم دست پیدا کنم اما نظر آخر را سرمربی تیم ملی می دهد.

 

مدافع پرسپولیس در پاسخ به این سوال که شما حدود سه سال در استقلال بازی کرده اید آیا نگران برخورد هواداران این تیم با خود نیستید؟ گفت: دو فصل و نیم در استقلال بازی کردم و تمام توان خود را برای این تیم گذاشتم اما از زمان حضور آقای قلعه نویی من در پازل تاکتیکی ایشان نبودم که البته اصلاً هم ناراحت نشدم چرا که می‌دانم هر مربی تفکرات و سلایق خاص خود را دارد و مطمئناً من در تفکرات ایشان جا نداشتم و به همین دلیل بود که به تیم نفت پیوستم اما همیشه هواداران استقلال را دوست دارم و برای آنها و تیم استقلال آرزوی موفقیت می کنم.

 

حسینی در پایان و در خصوص اینکه قرارداد وی با پرسپولیس چند ساله است گفت:  قرارداد من با این دو تیم دو ساله است و باید ببینیم بعد از این دو سال چه اتفاقاتی خواهد افتاد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد