گروه تغذیه و آشپزی امروله

کباب گوشت با ریواس

کد خبر: 207568|19:36 - 1393/03/20
نسخه چاپی
کباب گوشت با ریواس


مواد لازم :

 گوشت فیله گوساله1150 گرم
 ریواس دو ساقه
 انبه تازه نصف پیمانه
 برگ آویشن تازه دو ق.غ
روغن زیتون یک ق.غ
نمک¼ ق.چ
 فلفل سیاه ¼ ق.چ
 سس باربیکیوبه مقدار لازم


طرز تهیه :
فر را با دمای 325 درجه فارنهایت گرم کنید. چربی‌های اضافه گوشت را بگیرید و آنها را افقی برش بزنید. آنها را داخل فویل بچینید. ریواس‌ها را نیز از طول برش دهید. ساقه‌های ریواس، برش‌های انبه و برگ‌های آویشن را نیز در کنار گوشت‌ها بجینید. روی آنها روغن، نمک و فلفل سیاه بریزید و فویل را ببندید.


آنها را در سینی فر قرار دهید و به مدت یک ساعت بپزید. سپس فویل را باز کنید و سس باربیکیو را روی آنها بمالید و دوباره در فر قرار دهید و بقیه روند پخت را ادامه دهید.


فر را خاموش کنید. اما گوشت را تا 10 دقیقه بیرون نیاورید. پس از این زمان، آنها را به همراه سس باربیکیو سرو کنید.ترکیب طعم ریواس و آویشن به گوشت مزه دلپذیری می بخشد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد