اسرائیل، موافق استقرار نیروهای روسی در جولان

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 21033|15:10 - 1392/03/20
نسخه چاپی
معاون وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در واکنش به درخواست ولادیمیر پوتین برای استقرار نیروهای روسی در جولان اشغالی به عنوان نیروهای حفظ صلح اعلام کرد که اسرائیل مخالف این درخواست روسیه نیست.

به گزارش تسنیم به نقل از شبکه روسیا الیوم، "وانینا کرشنباوم"، معاون وزیر خارجه اسرائیل اعلام کرد که تل آویو مانع استقرار نیروهای روسی در جولان اشغالی نمی شود. ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه روز جمعه گذشته آمادگی مسکو برای استقرار نیروهای خود در جولان اشغالی به جای نیروهای اتریشی که قصد عقب نشینی از این منطقه را دارند، اعلام کرد.

رئیس جمهور روسیه در ادامه افزود: در صورتی که سازمان ملل و نیروهای بین المللی با این موضوع موافق باشد، ما آماده استقرار نیروهای خود هستیم. سازمان ملل در بیانیه‌ای با رد پیشنهاد ولادیمیر پوتین برای جایگزینی نیروهای نظامی روسی به جای نیروهای حفظ صلح اتریش در بلندی‌های جولان اعلام کرد؛ این سازمان نمی‌تواند پیشنهاد مسکو را در این باره بپذیرد.

معاون وزیر خارجه اسرائیل در ادامه گفتگوی خود با رادیو "صدای مسکو" گفت: برخی کشورها تصمیم به خروج نیروهای حفظ صلح خود در جولان به دلیل تلفات در این منطقه دارند. وی در ادامه افزود: اسرائیل با استقرار نیروهای روس در جولان مشکلی ندارد زیرا برای ما مهم این است که نیروهای حفظ صلح ماموریت نظارت بر اوضاع جولان را انجام دهند. موشه یعالون، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با اشاره به ورود ارتش سوریه به منطقه اشغالی جولان برای مبارزه با گروه‌های مسلح مخالف دولت دمشق اعلام کرد؛ در صورت تکرار ورود تانک‌های ارتش سوریه به منطقه جولان، آنها را هدف قرار می‌دهیم.
بشار اسد اخیرا در گفتگو با شبکه الاخبار سوریه گفت: بازپس ‌گیری جولان اشغالی کاملا جدی است.

بشار اسد گفت: گشودن جبهه جولان موضوعی کاملا جدی است، اما تصور نکنند که این مقاومت، مقاومتی نمایشی است که هر از چند گاهی خود را با شلیک چند خمپاره به مناطقی دور افتاده و پیرامونی در خاک دشمن به نمایش می‌گذارد و زمام واقعی و حقیقی امور را به آنها واگذار می‌کند، خیر این مقاومتی حساب شده و برنامه‌ ریزی شده است که برای آن به خوبی تدارک دیده شده است.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد