واگذاری باشگاه های استقلال و پرسپولیس در مرحله نهایی/ نیاز به اصلاح اساسنامه

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 21221|06:05 - 1392/03/21
نسخه چاپی

محمدرحیم احمدوند در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادیخبرگزاری فارسبا اشاره به آخرین وضعیت واگذاری دو باشگاه بزرگ ورزشی کشور اظهار داشت: اگر پیگیری از سوی مسئولان جدی باشد، قطعا واگذاری‌ها سریع‌تر خواهد بود.

وی با اشاره به این که این دو باشگاه به لحاظ صورت‌های مالی زیان ده بودند،گفت: به دلیل زیان ده بودن آنان رئیس جمهور تصمیم به دادن ورزشگاه به این دو باشگاه گرفت.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی کشور تأکید کرد: اساسنامه این دو باشگاه پر طرفدار ورزشی به لحاظ حقوقی نیازمند اصلاحاتی است.

احمدوند تصریح کرد: پیگیری و آماده‌سازی این باشگاه‌ها برای واگذاری بعضا به دیگر دستگاه‌ها مرتبط می‌شود که همین امر موجب کندی در روند واگذاری آنان است.

وی با اشاره به اینکه از سال گذشته تاکنون بین 14 تا 15 هزار میلیارد تومان واگذاری انجام شده است، تأکید کرد: تا پیش از این میزان واگذاری‌ها کمتر از هزار میلیارد تومان بود.

*واگذاری دو باشگاه در مراحل نهایی

رئیس سازمان خصوصی سازی کشور در ادامه خاطرنشان کرد: اگرچه واگذاری این دو باشگاه به دلایلی همچون اصلاح ساختار مالی، اصلاح ساختار حقوقی و فراهم کردن سایر مقدمات لازم جهت پذیرش در بازار سرمایه و همچنین حساسیت اجتماعی آنان زمان‌بر شده، اما با تلاش و کوشش در این سازمان و همچنین همکاری مدیران عامل باشگاه‌های مذکور به مراحل پایانی خود نزدیک شده است.

وی با ابراز امیدواری از اینکه در سال جاری واگذاری این دو باشگاه ورزشی انجام خواهد شد، گفت: امیدواریم در آینده نزدیک و در چهارچوب قانون بودجه 92 کل کشور، این واگذاری‌ها هم انجام گیرد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد