مردم لياقت اين پيروزي ها را دارند

سرویس: اخبار کوتاهکد خبر: 24049|08:19 - 1392/03/29
نسخه چاپی
 
احمد عابدزاده در خصوص حضورش در آمريکا اظهار داشت: خوشبختانه سرم در اينجا به کارهاي فوتبالي در يکي دو آکادمي گرم است و اگر خدا بخواهد دو تا سه ماه ديگر به ايران برمي‌گردم. خوشحالم که در فوتبال حضور دارم چون من هميشه با فوتبال زندگي کردم.

به گزارش فارس ، وي در خصوص پيروزي تيم ملي ايران مقابل کره گفت: صعود به جام جهاني براي همه ايراني‌ها لذت‌بخش است و واقعا ديروز روز بزرگي براي فوتبال ايران بود.

عابدزاده ادامه داد:‌از خوشحالي مردم که پيگير آن بودم بسيار خوشحالم. چون ما به جام جهاني يعني بزرگترين تورنمنت فوتبال جهان رفتيم. در کل در سه بازي اخير تيم ملي عالي بازي کرد و نکته مثبتي بود که ما گل نخورديم.

وي يادآور شد: برد شيرين بود و مردم حق دارند خوشحال باشند. کره‌اي‌ها خيلي سعي کردند تا بچه‌هاي ما را به فوتبال احساسي ورود دهند و روحيه آنها را خراب کنند اما هميشه فوتباليست‌هاي ما نشان دادند مثل مردم، مرد روزهاي سخت هستند و نتيجه آنها براي برد آن هم در زمين کره بيشتر شد.

دروازه‌بان سابق تيم ملي کشورمان يادآور شد: خيلي خوشحالم که کار ما به اما و اگر کشيده نشد و خيالمان در يک بازي پرفشار و با يک برد شيرين براي صعود به جام جهاني راحت شد. واقعا نمي‌برديم معلوم نبود چه اتفاقي در انتظار ماست. حالا هم بايد با امکانات و برنامه‌ريزي بهتر به آينده فکر کنيم تا انشاءالله در جام جهاني موفق باشيم.

عابدزاده يادآور شد: به رحمان احمدي هم به نوبه خودم خسته نباشيد مي‌گويم همچنين به تمام بازيکنان تيم ملي. همين که دل مردم را شاد کردند يک دنيا ارزش داشت و واقعا مردم دلشان براي اين صعودها به جام جهاني تنگ شده بود. قطعا دعاي خير همه ايراني‌ها پشت سر تيم ملي بود که به اين نتيجه رسيد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد