گروه آشپزی امروله

طرز تهیه سوپ میگو با سس لیمو-کنجد

کد خبر: 258162|07:26 - 1393/08/02
نسخه چاپی
طرز تهیه سوپ میگو با سس لیمو-کنجد

طرز پخت سوپ میگو با سس لیمو کنجد,طرز تهیه سوپ میگو با سس لیمو کنجد

 

زمان تهیه و پخت:55 دقیقه

مواد لازم جهت تهیه سوپ میگو با سس لیمو-کنجدبرای 6 نفر

 

میگو
 350 گرم
 پیازچه4 ساقه 
روغن کانولایک قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای زرد، قرمز، نارنجی و سبز
2.5 پیمانه
سیر رنده شدهسه حبه 
زنجبیل تازه رنده شدهیک قاشق غذاخوری
  آب6 پیمانه
گل‌چه‌های کلم بروکلییک پیمانه
سس سویادو قاشق غذاخوری
فلفل قرمز خرد شده¼ قاشق چایخوری
اسفناج خرد شده4 پیمانه
پوست لیمو رنده شدهدو قاشق چایخوری
آب لیموترشدو قاشق غذاخوری
روغن کنجدیک قاشق غذاخوری
 دانه کنجد بودادهبه میزان لازم


طرز تهیه سوپ میگو با سس لیمو-کنجد
1.میگوها را پوست بگیرید و بشویید و کنار بگذارید تا خشک شوند.

2.پیازچه‌ها را خرد کنید. بخش سفید آنها را کنار بگذارید. در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. بخش سفید پیازچه‌ها را تفت دهید تا نرم شوند. سپس، زنجبیل و سیر را اضافه کنید. آنها را یک دقیقه تفت دهید.

3.آب، بروکلی، سس سویا و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید. اجازه دهید مواد بجوشند. سپس حرارت را کم کنید. بدون در اجازه دهید دو دقیقه نیم‌جوش شوند.

4.میگو و اسفناج را اضافه کنید. دوباره بگذارید بجوشد. بدون در 2 تا 3 دقیقه بگذارید نیم‌جوش شود. پیازچه، پوست رنده شده لیموترش، آب لیموترش و روغن کنجد را درون سوپ اضافه کنید.

 

در صورت تمایل می‌توانید با دانه‌های کنجد تزئین و سرو کنید.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد