وبلاگبه روز نت

مانکن سازی ، میراث ماهواره ها

کد خبر: 26281|17:58 - 1392/04/03
نسخه چاپی
مانکن سازی ، میراث ماهواره ها
امروزه اداهای خوش هیکلی و خوش تیپی و روشنفکری را همه جا می توان دید و غافل از اینکه به حاشیه های فرهنگی آن توجهی بشود همه می گویند ((خوب لازمه دیگه)).
سریالها ، تبلیغات و شوها و برنامه هایی که در شبکه های ماهواره ای نشان داده می شود همه تبلیغ و تحریکی برای باربی شدن خانمها و خوش هیکلی و خوش تیپی آقایان شده و هر کس برای رسیدن به آن سرو پا می شکند و پشت پرده این برنامه ها فرهنگهای مختلف برای تسلط فرهنگ خود بر مناطق بیشتری در تلاش و تکاپو هستند و هزینه های هنگفتی برای این کار صرف می نمایند.
نفوذ این فرهنگها تا به جایی رسیده که کشور ترکیه با تولید سریالهای فراوانی تولید و با قیمتهای بسیار کمتری نسبت به کشورهای اروپایی به شبکه های عرب زبان و فارسی زبان خاور میانه فروخته می شود تا تسلط فرهنگی خود را در این مناطق تقویت نمایند.
شاید بتوان که از دیگر اهداف مانکن سازی کم رنگ کردن برخی فرهنگهای محلی و برخی از اعتقادات دینی در عرصه کشورهای اسلامی است و تاریخ این مانکن سازی و مانکن گرایی به ماهواره که تنها رسانه ایست که به فرهنگهای مختلف دسترسی دارد نسبت داد.
از زمانيکه ماهواره آمد، ايده آل ها تغييرکرد. براي برخي از خانوم ها که تعدادشان هم کم نيست اندامي موزون و باريک، آنچنان پر اهمیت و مایه آبرو شد که به انواع روشها برای اندامی شدن متوسل شدند وآقايان نيز براي آنکه از قافله عقب نمانند و به قول معروف سرشان بي کلاه نماند وارد معرکه شدند.
به ناگاه ذائقه ها دستخوش تغييرات شد. برخي مردان ديگر ظاهري خشن را مناسب خود نمي دانستند و براي مطرح شدن در جامعه رو به سوي باشگاه هاي ورزشي و قرص هاي بدنسازي آوردند. ديگر پوشيدن لباس هاي گشاد از مد افتاد و لباس هاي جذب و چسبان در بين آقايان و خانوم ها مرسوم شد. بر همين اساس براي پوشيدن اين لباس ها داشتن اندامي مناسب شرط اول کار بود.
باشگاه هاي بدنسازي شلوغ شد و استفاده از قرص هاي رژيمي هرروز نسبت به روز پيش مرسوم تر.
سلامتي ، مطرح شدن در جامعه بعنوان يک فرد خوش تيپ يا وسواس وزني! شما عضو کدام گروه هستيد؟
اگر ماهواره منزلتان را در ملا» عام قرار نداده باشيد، کانال هاي مستهجن و خلاف عرف و شرعش را قطع کرده باشيد متوجه خواهيد شد که اکثرکانال ها در حال تبليغ قرص هاي لاغري و چاقي و دستگاه هاي مختلف ورزشي هستند. از ويبره شيب گرفته تا توتال کور، تردميل و استيم اوبلت و همه و همه دست به دست هم داده اند تا انسان هايي را که تنها دغدغه زندگي شان در ترازو خلاصه مي شود خوشبخت کنند.
امروز وقتی وارد مغازه ها می شویم تا فروشنده بفرمائید نگوید متوجه نمی شوید که او یکی از مانکنهاست یا فروشنده است.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد