گزنگاهی به وضعیت طلاق در کرمانشاه؛

چرایی افزایش منفورترین حلال در شهر شیرین و فرهاد/ سایه خطرناک بیکاری و اعتیاد بر زندگی های مشترک

سرویس: اجتماعیکد خبر: 285872|08:58 - 1394/04/21
نسخه چاپی
چرایی افزایش منفورترین حلال در شهر شیرین و فرهاد/ سایه خطرناک بیکاری و اعتیاد بر زندگی های مشترک
آمار تکان دهنده طلاق در استان کرمانشاه می طلبد که با جدیت بیشتری علل طلاق مورد تجزیه و تحلیل و موشکافی قرار گیرد.

به گزارشامروله، به گزارشپاک پرس، استان مرزی کرمانشاه از مشکلات متعددی از جمله آمار بالای بیکاری، اعتیاد و طلاق رنج می برد که متاسفانه هر یک از این مشکلات بر دیگری اثر فزاینده دارد.

 

در صوتی که مساله طلاق به طور جدی ریشه یابی نشود و دیگر عوامل موثر در افزایش آمار آن حذف نشوند، نمی توان آینده ای روشن را برای نسل آینده پیش بینی کرد.

 

آنچه بر شدت مساله می افزاید سکوت دست اندرکاران در این باره است که این مساله  امکان برنامه ریزی و همکاری هر چه بیشتر مسئولین را به حداقل می رسد.

 

افزایش 8 درصدی آمار طلاق در کرمانشاه

 

بر اساس آخرین آمار اعلامی از ثبت احوال استان کرمانشاه، آمار طلاق در سه ماه آغازین امسال در سطح استان 8 درصد افزایش داشته است.

 

مدیر کل ثبت احوال استان کرمانشاه در این باره به خبرنگار پاک پرس گفت: در فصل بهار، یک هزار و 199 مورد طلاق به ثبت رسیده که نسبت  مدت مشابه سال قبل، هشت درصد رشد داشته است.

 

علیرضا قبادی همچنین درباره آمار ازدواج بیان کرد: همچنین در این مدت پنج هزار و 835 واقعه ازدواج به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه قبل 21 درصد افزایش داشته است.

 

بیکاری عمده ترین دلیل طلاق

 

بر اساس گفته های کارشناسان شایع ترین علل طلاق در سطح استان بیکاری زوج، اعتیاد وی و عدم پایبندی طرفین به اخلاق است. همچنین  بیشترین میزان طلاق در شهرها بوده و  بیشترین آمار تعداد طلاق مربوط به کسانی است که هیچ اختلاف سنی با یکدیگر ندارند.

 

 نتایج آمارها و اطلاعات حاکی از آن است که طلاق در میان افراد 25 تا 29 سال شایعتر است و افرادی که کمتر از یک سال زندگی مشترک داشته اند بیشترین طلاق را به ثبت رسانیده اند.

 

رد طلاق به عنوان شرط ازدواج

 

یک کارشناس دینی درباره جایگاه طلاق گفت: طلاق منفورترین حلال الهی است، راهکاری که باید آخرین مرحله باشد ولی امروزه گاهی جز شروط عقد قرار داده می شود.

 

زهرا سادات جانجانی بیان کرد: عدم شناخت زوجین از هم، نگاه سطحی به ازدواج و غفلت از ماهیت آن و عدم مدارا بر افزایش درخواست های طلاق اثر چشمگیری دارد.

 

وی افزود: عدم مسئولیت پذیری و تربیت ناصحیح جوانان نیز از جمله موارد شایع در بین زوجین مطلقه است.

 

این کارشناس دینی خاطر نشان کرد: قرآن راهکاری را برای حل اختلافات زوجین قرار می دهد و آن هم تشکیل شورای حل اختلاف متشکل از افراد ریش سفید هر دو خانواده است تا در میان زوجین مهر و محبت ایجاد و اختلافات را برطرف کنند.

 

به گزارشپاک پرس، باید از سوی خانواده ها و مسئولین تلاش های بیشتری برای آموزش همسرداری به جوانان داده شود و ازهمه مهمتر دانشگاه ها به عنوان مراکز صرفا تعلیم دهنده دروس یا به بیانی دیگر به عنوان مراکز مشوق مدرک گرایی به سمت نهاد ارائه دهنده خدمات آموزشی و کاربردی ارتقا یابد.

نظر شما

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد