به گزارشامروله، به نقل ازصبریه،رعایت استاندارد های لازم برای تغذیه افراد در جامعه یکی از مهم ترین الزاماتی است که همواره از سوی کارشناسان سلامت توصبه می شود.
در این راستا همواره قرار دادن آبزیان در برنامه غذایی افراد جامعه مورد تاکید قرار می گیرد.
استفاده از منابع دریایی تحت تاثیر عوامل مختلف اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و جغرافیایی قرار دارد. از گذشته تاکنون همواره جایگاه و اهمیت مصرف آبزیان در برنامه غذایی مردم ایران کمرنگ بوده در حالی که کشور ما دارای منابع آبی گسترده و ذخایر متنوع آبزیان است.
سرانه مصرف ماهی در کرمانشاه از سرانه کشوری هم پایین تر است
یحیی پاسدار متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار صبریه اظهار داشت: باتوجه به اینکه غذاهای دریایی نقش مهمی در سلامت انسانها دارند باید در رژیم غذایی لحاظ شود.
این متخصص تغذیه گفت: با توجه به اینکه مصرف غذاهای دریایی در سلامت افراد نقش مهمی دارند، باید این دسته از غذاها یکی از اصلی ترین اغذیه مصرفی خانواده ها باشد و مصرف سه وعده در هفته لازم است ولی در استان کرمانشاه این سرانه کمتر از حد معمول در کشور است با اینکه سرانه مصرف ماهی در کشور نصف سرانه مصرف در جهان است.
وی افزود: غذاهای دریایی بویژه ماهی منبع غنی ویتامین A ،K و D و اسیدچرب امگا3 است که باعث کاهش فشاروچربی خون می شود.
پاسدار ادامه داد: روغن ماهی برخلاف چربی گوشت قرمز سرشار از نوعی اسید چرب به نام امگا۳ است که از بی ضررترین چربی های حیوانی محسوب می شود و برای افزایش سلامت لازم و ضروری است
خواص مصرف ماهی برسلامت باور ناکردنی است
ماری عطایی متخصص داخلی در گفتگو با خبرنگار صبریه اظهار داشت: ماهی از بهترین غذاهاست و باید در سبدغذایی عموم مردم قرار بگیرد.
وی افزود: شناخت و آشنایی با خواص و مضرات ماهی محرک مناسبی برای خوردن این غذاست.
عطایی گفت: اسیدهای چرب امگا ۳ برای رشد و تکامل بدن ضروری است و مادران باردار و شیرده باید به اندازه کافی ماهی مصرف کنند.
وی تصریح کرد: ماهی بر ماده خاکستری مغز اثر می گذارد و باعث تنظیم حافظه می شود. همچنین ماهی تنها منبع ویتامینDاست.
عطایی بیان کرد: وجود ویتامینA در ماهی باعث محافظت از بینایی در سالمندی است و اختلالات خواب را کاهش می دهد.
نظر شما
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیریت در وب سایت منتشر خواهد شد